Jitka (37): Prožila jsem nejhorší noční můru každé ženy. Doufám, že to tak nedopadne i ve skutečnosti

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
zena 42 1
zena 42 1

Jitka má za sebou silný a velmi nepříjemný zážitek, ze kterého se ještě pořádně nevzpamatovala. Prožila ošklivou noční můru, kterou by nepřála prožít ani svému největšímu nepříteli. Nyní žije v obavách, aby se něco podobného nestalo i ve skutečnosti.

Článek byl zpracován na základě příběhu čtenářky. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.

Zážitek byl natolik silný, že ho má Jitka stále před očima, ačkoli moc dobře ví, že to nebyla skutečnost, ale jen hodně ošklivý sen.

Manžel mě vzbudil uprostřed noci ubrečenou a zpocenou

Už jsou to skoro tři měsíce, co jsem prožila tu nejhorší noční můru, kterou může žena prožít. Zdál se mi naprosto reálný sen, byl tak důvěryhodný, že ještě teď, když si na něj vzpomenu, mám husí kůži a mráz mi běhá po zádech.

Z noční můry, na kterou nikdy nezapomenu, mě uprostřed noci vzbudil manžel. Probudila jsem se ubrečená a zpocená.

Zdál se mi sen, který žádná matka nechce prožít

V tom snu jsem přišla o své dítě. To je podle mě ta vůbec nejhorší věc, která se ženě může stát.

Zdálo se mi, že jsme jeli na výlet autem. Manžel řídil, dcera jako vždy seděla vzadu za sedačkou řidiče a zrovna mi něco vyprávěla, když do auta z boku narazil kamion.

Po obrovské ráně jsem otevřela oči a můj pohled spočinul na dceři. Nikdy to nevymažu z hlavy, zrovna tak ani pocity, které jsem v tom zatraceném snu prožívala, když jsem zjistila, že jsem o dceru přišla.

Je mi z toho do breku, jen si na to vzpomenu

V tom snu jsem začala naprosto hystericky brečet. Po probuzení jsem zjistila, že jsem celou dobu brečela i ve skutečnosti. Polštář jsem měla úplně mokrý!

Manžel se zajímal, co se mi zdálo tak hrozného, že kvůli tomu tak vyvádím. Vše jsem mu řekla a během vypravování jsem brečela. Brečím ještě teď, když si na to vzpomenu.

Bolest ze snu se mi zaryla hluboko do srdce i v reálném životě. Vím, že to byl jen sen, ale i přesto je mi strašně úzko, když si tu noční můru vybavím.

Kvůli noční můře se bojím jezdit autem

Už je to nějaká doba, co se mi ten sen zdál. Od té doby se mi nic podobného nezdálo. Díky bohu, protože bych to nechtěla znovu zažít!

Nicméně to ve mně zanechalo tak silné dojmy, že se od té noci bojím jezdit autem. Kdykoli někam s mužem a dcerou jedeme, trnu hrůzou, aby se nestalo to, co se stalo v tom snu.

Přesvědčuji sama sebe, že to nic neznamenalo, ale stejně je ve mně červík pochybností, který mi našeptává, že mě možná ta noční můra měla před něčím varovat.

Autor: Nikol Kolomazníková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články