Šárka (32): Hloupá sázka s kamarádkou, vsadily jsme se, že mi přebere přítele. Bohužel se jí to povedlo

od Luboš Klouček
2 minuty čtení
25841700 s
25841700 s

Silva byla moje nejlepší kamarádka od dětství. Vždy mi dávala rady ohledně mých vztahů a já jí za to byla vděčná. Se svým přítelem Zdeňkem jsem byla už sedm let, když se konečně rozhodl mě požádat o ruku. V minulosti mě však dvakrát podvedl a já si nebyla jistá, zdali s ním chci zůstat po zbytek života. Silva mi nabídla jednoduché řešení. Vsadily jsme se, že mi Zdeňka přebere. Chtěla jsem vědět, jak silná je naše láska, ale ani ve snu by mě nenapadlo, jak vše dopadne.

Jednoho večera jsem byla u Silvy, abychom probraly všechny nejnovější zprávy, klepy a naše vztahy. Silva byla zrovna single a stěžovala si, že nemůže najít pořádného chlapa. Já jsem se jí naopak svěřila s tím, že váhám se svatbou, protože mi Zdeněk v minulosti už několikrát zahnul. Posilněné vínem jsme se vsadily o to, jestli Silva dokáže mého přítele svést a dokázat tak jeho záletnictví.

Silva brala naši sázku vážně

Rozhodly jsme se s naším plánem začít hned druhý den. Silva u nás večer zazvonila a tvářila se nešťastně. Měla na sobě úzké černé šaty a moc jí to slušelo. Hned po příchodu se Zdeňkovi věnovala, přesně tak, jak jsme se den před tím domluvily. Sdělila nám, že měla jít se svým novým kamarádem do divadla, ale on na poslední chvíli schůzku odřekl. Stěžovala si, že nemá doprovod a poprosila Zdeňka, aby šel s ní. Přitom na mě nenápadně šibalsky mrkla. Zdeněk neváhal a řekl, že ji rád ze slušnosti doprovodí, aby nemusela jít sama.

Zdroj: 123RF.COM

Začala jsem mu věřit

Později se vrátili s úsměvem na tváři a Silva mi za rohem řekla, že i přes všechny její náznaky a svádění Zdeněk odolal. Byla jsem šťastná a lichotilo mi, že mi zůstal věrný i přes to, že se o něj pokoušela tak krásná žena, jako je Silva. Hra ale stále pokračovala, a to za mými zády. Silva Zdeňka pozvala na tajné rande a začaly se scházet, jak jsem později zjistila z jeho SMS zpráv.

Zamilovali se do sebe

Udeřila jsem na Zdeňka, aby mi vše okamžitě vysvětlil. Tvrdil, že ho Silva okouzlila a už si neumí představit život se mnou. V divadle a později na kávě to mezi nimi zajiskřilo a on nedokázal odolat jejím trikům. Myslela jsem, že Silva jen pokračovala v hloupé sázce a tak jsem jí zavolala, abychom se sešly. Když jsem jí plakala na rameno a děkovala, že mi ukázala, jaký je Zdeněk nevěrník, nevydržela to a přiznala se. Tvrdila, že to byla náhoda, ale do Zdeňka se zamilovala. Najednou pro mě byla jako cizí. Jako bych jí celý život neznala. Od té doby se s ní nestýkám a Zdeňka jsem opustila. Raději budu sama, než mezi dvěma podvodníky.

Autor: Tereza Hotovcová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články