Lucie (30): On svalovec a já „tlustá“ holka. Každý se směje, když nás vidí

od Luboš Klouček
2 minuty čtení
tlusta holka
tlusta holka

Když vám popíšu, jak vypadá můj přítel, každý si nejspíš vedle něj představí hubenou holku. Můj přítel trénuje skoro každý den v posilovně a já mám skoro 80 kg. Mému příteli se takto líbím. Má rád kypré tvary a zakazuje mi hubnout. Ale ty pohledy ostatních holek mě trápí.

Seznámila jsem se s Ondrou na diskotéce. Když za mnou přišel, myslela jsem, že si ze mě utahuje. Řekl mi, že jsem se mu zalíbila, ale já tomu nevěřila. Byl neodbytný, tak jsem si s ním dala skleničku vína. Začali jsme si povídat a já jsem nerozuměla tomu, proč se o mě takový kluk zajímá. Vysvětlil mi, že se mu vůbec nelíbí hubené nebo svalnaté holky. Podle jeho vkusu, by každá žena měla vypadat, jako Věstonická Venuše. Bujné tvary, široké boky i velká prsa. Nějaký ten faldík navíc není na škodu.

Psaly mu krásné holky a lákaly ho na schůzku

Byla jsem v šoku z jeho vkusu, ale na druhou stranu mě to potěšilo. Měl o mě zájem takový krásný chlap! Samý sval a bílé zuby. Nechtěl na mně nic měnit a líbila jsem se mu celá. Vydrželo nám to už sedm měsíců a Ondra pro nás plánuje budoucnost. Rozumíme si ve všech oblastech, ale ty pohledy ostatních jsou hrozné! Každá druhá holka, která Ondru potkala ve fitku, neotálela a okamžitě mu napsala. Denně mu přichází několik zpráv, jak mu to moc sluší. Ale on má jasno, chce jen mě. Pořád tomu nemůžu uvěřit.

Zdroj: 123RF.COM

Nemám ráda sport, ale jemu to vůbec nevadí

Nikdy jsem nebyla na sportovní aktivity a pohyb se mi spíše hnusil. Vím, že to není nic, čím bych se mohla chlubit, ale raději jsem chodila do parku nebo doma uklízela. Ondra mi kupoval čokolády a pobízel mě v jídle. Nebyl jako většina mých bývalých. Nechtěl, abych shodila, vyhovovalo mu to tak, jak to bylo. Vařili jsme si stejná jídla a jedli společně. Já místo vody měla akorát Coca-Colu a den jsem prokládala sladkostmi.

Smály se mi a chtěly mě ztrapnit

Nejhorší situace nastala, když jsem přítele vyzvedávala ve fitku. Bylo léto a měla jsem na sobě letní šaty. V posilovně jsem se cítila jako váleček a každý se na mě díval. Když přišel Ondra a políbil mě, tak holky jen zíraly. Odešel do sprchy a já si sedla k baru. Židle pode mnou se svezla s hlasitým skřípáním směrem dolů.

Ponížená jsem tam seděla a dělala jakoby nic. Najednou přišly tři hubené holky a vyptávaly se mě na vztah s Ondrou. Řekla jsem jim, že nám to skvěle klape a jsme šťastní. Ony se jen smály. Pak si mě jedna z nich prohlédla a řekla, že boubelky nemá nikdo rád. Od té doby jsem do fitka nevkročila. Bojím se dne, kdy mě opustí a odejde k nějaké hubené holce.

Autor: Monika Holemá


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články