Eva (29): Jsem zamilovaná do muže, který mi nevyhovuje v posteli. Nevím co dál

od Nikola Jaroschová
3 minuty čtení
nevyhovujevposteli
nevyhovujevposteli

Končila jsem zrovna vysokou školu se zaměřením na PR komunikaci. Po třech letech mi skočil hrozný vztah plný trápení a já nevěděla co dál. Práci jsem nemohla najít, všude požadovali minimálně dvouletou praxi a při pomyšlení, že narazím každé ráno na svého ex, který bydlel kousek, se mi dělalo zle. Tak jsem se rozhodla sbalit kufry a zkusit štěstí ve světě, kde jsem také potkala Sebastiana.

Co dál?

Chvíli po tom, co jsem se rozešla s agresivním bývalým, jsem nechtěla o vztahu ani slyšet. Uměla jsem dobře anglicky, proto byl Londýn pro mě tou nejlepší volbou. Jednou jsem narazila na pracovní místo přímo ve víru velkoměsta. Plat byl skvělý a jediné, co požadovali byla vysoká škola, znalost anglického jazyka a okamžitý nástup. Bylo to místo marketingového junior specialisty, tak jsem si řekla, proč to nezkusit a sbalila jsem se na cestu.

Cesta do neznáma

Zdroj: 123RF.COM

Letěla jsem z Brna a let byl krátký a příjemný. Na místě jsem začala trochu panikařit, že jsem na všechno sama. Před tím jsem v Londýně nikdy nebyla, takže jsem ani nevěděla, kde přesně jsem ubytovaná. Vzala jsem si taxíka na letišti, který mě dovezl přímo k mému domu. Rada pro vás, pokud nejste zrovna milionář, taxíkem z letiště nikdy nejezděte.

Měla jsem velký pokoj v hezkém sharehousu s dalšími třemi lidmi. Jeden z nich byl Ital, který pracoval v kasinu. Druhá byla Češka, která byla manažerkou na pobočce McDonald´s a nakonec Albánec, který pracoval na stavbě.

První den v práci

Další den jsem měla nastoupit do své nové práce. Pořádně jsem si nastudovala cestu a po necelé hodině jsem dorazila na místo. Uvítala mě vedoucí Amy, která mluvila tak rychle, že jsem měla problém jí něco rozumět. Můj první den byl velmi náročný, ale naštěstí si mě chválili, tak jsem byla spokojená.

První setkání

Zdroj: 123RF.COM

V pozdních hodinách jsem se vrátila domů a přivítal mě rozesmátý Ital s nějakým kamarádem. Představil se mi jako Sebastian a já z přízvuku poznala, že je to Francouz. Culil se na mě a celou si mě prohlížel. Naoko jsem dělala, že mě nezajímá a šla spát. Od toho večera u nás trávil hodně času. Začali jsme si povídat a já zjistila, že také pracuje v kasinu, ale zrovna se přistěhoval a neumí moc anglicky. Nevadilo mi to, učil mě francouzská slova a smál se mé výslovnosti. Naše noční sedánky v kuchyni se staly rutinou a já začala opět mužům věřit.

Drama jménem ex

Aby toho nebylo málo, můj ex se rozhodl zkazit veškerou dobrou náladu a pozitivní britské vibrace. Bez mého vědomí nasedl na letadlo a přiletěl do Londýna si se mnou promluvit. Pamatuji si jen na hrozné hádky. Šla jsem nám uvařit čaj a když jsem se vrátila, měl v ruce můj mobil. Neuměl mluvit anglicky, ale došlo mu to. Řekla jsem, že mu do mého nového vztahu nic není, že už spolu nejsme déle jak měsíc.

Zdroj: 123RF.COM

Odmítal odejít z pokoje, natož z domu. Nakonec u mě zůstal pár dní a pro mě to byl ten nejhorší strávený čas vůbec. Pořád mi něco vyčítal a nedokázal přijmout, že je mezi námi konec. Koupila jsem mu zpáteční letenku a řekla, ať jednou pro vždy odjede. Vzteky třísknul dveřmi, ale další den opravdu odletěl. Ještě mě pár týdnu terorizoval zprávami a fotkami nahých holek, se kterými údajně spal. Mě to ale nezajímalo, byla jsem šťastná se svým Francouzem.

Pomalu, ale jistě

Šli jsme na to se Sebastianem pomalu a já nechtěla nic uspěchat. Scházeli jsme se asi dva měsíce a bylo to krásné. Líbilo se mi chodit s cizincem. Podlamovala se mi kolena, když mi šeptal do ucha francouzská slova a já se v jeho rodném jazyce zlepšovala. Chodili jsme do kina, na dlouhé procházky nebo do kaváren. Sebastian je velký milovník kávy a rád o ní mluví. Den ode dne jsem ho měla raději a konečně jsem se rozhodla, že už jsem připravená spát s dalším mužem.

Strávili jsme spolu noc a já byla v šoku. Můj okouzlující a sladký Francouz neměl v kalhotách nic a já to pomalu ani necítila. Nemohla jsem ani oka zamhouřit a ujišťovala jsem se, že se mi to jen zdálo. Ráno jsme to zkoušeli znovu, ale můj dojem byl stále stejný. Jeho „chlouba“ byla asi tak velká, jako malíček na ruce. Jsem se Sebastianem už rok, ale stále mě to trápí. Rozumíme si naprosto ve všem, ale milování mě nijak neuspokojuje. Nevím jak dál.

Autor: Monika Holemá


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články