Aneta (34): Jedna noc s kamarádkou mi změnila můj nudný manželský život

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
holky
holky

S kamarádkou jsme si naplánovaly společnou zimní dovolenou na horách. Prostě dámskou jízdu. Navzdory tomu, že máme obě manžela, jsme tam skončili v jedné posteli. Nikomu jsme to neřekli a scházíme se tajně dál.

Menší manželská krize

Poslední rok jsme se s manželem trochu odcizili. Získal v práci vyšší funkci a je časově dost vytížený. Málo společně stráveného času se začalo na našem vztahu podepisovat. Zatímco on je spokojený (má vypráno, uvařeno, uklizeno) a plně pohlcen novou pozicí, mě začala chybět intimita a sdílení. Když v zimě odmítl jet se mnou na mé milované lyže, naštvala jsem se a domluvila se s kamarádkou Petrou.

Nečekaný večírek, víno a masáž

Pronajaly jsme si útulný pokoj v penzionu v Rakouských Alpách a těšily se na prolyžované dny. Sluníčko svítilo, sněhové podmínky byly dokonalé a my jsme se příjemně unavené po večeři odebraly na pokoj, kde na nás čekala jako dárek láhev vína.

Zdroj: 123RF.COM

To bylo skvělé a tak jsme brzy otevřely další láhev z dovezených zásob. Poslouchaly jsme hudbu, povídaly si a mě bylo dobře, jako už hodně dlouho ne. Postěžovala jsem si na bolest v zádech a Petra mi hned nabídla, že mě namasíruje. Odhodila jsem tričko a podprsenku a lehla si na postel. Její doteky byly tak příjemné. Pocítila jsem silnou touhu po tom, aby se mě dotýkala i jinde.

Noc plná vášně i něhy

Otočila jsem se na záda, nasměrovala její ruce a zavřela oči. Petra dlouho neváhala. Začala mě hladit a líbat. Tála jsem jí pod rukama a nebránila se potěšení.

Netrvalo dlouho a já si po dlouhé době užila nesmírně krásné vyvrcholení. Nemohla jsem to tak nechat a doteky jsem jí poctivě vracela. Skoro celou noc jsme strávily mazlením, hlazením a nakonec jsme usnuly v objetí.

Dokonalá dovolená

Ráno jsme s vystřízlivěním rozpustily rozpaky na sjezdovce. Už během večeře jsem se těšila, až spolu budeme zase v posteli. Petra to měla úplně stejně. Ani jsme nedopily skleničku a v polibcích se přesunuly pod peřinu. Byly to nádherné čtyři dny a já se cítila jako znovuzrozená.

Aniž bychom o tom mluvily, bylo nám jasné, že o našem sblížení nikomu neřekneme. Lechtivé smsky i naše intimní schůzky před manželem tajím. Špatný pocit z toho nemám. On je spokojený se situací takovou, jaká je a já si s Petrou doplňuji to, co mi chybí. Navíc mám pocit, že nevěra se ženou není tak úplně nevěra.

Autor: Svatava Pokorná


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články