Tamara (42): Hrála si na kamarádku, přitom mi za zády dělala něco neodpustitelného

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
zena pysna
zena pysna

Tamara si myslela, že má po svém boku kamarádku, které může důvěřovat a svěřovat se jí naprosto s čímkoli. Znaly se už patnáct let a vzniklo mezi nimi pevné pouto. O to bolestivější bylo zklamání, když Tamara zjistila, že se v kamarádce dlouhé roky pletla.

Článek byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která nám jej zaslala pomocí e-mailu. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.

Pavlínu Tamara poznala v práci, kde si ihned padly do oka. Staly se z nich kamarádky, které spolu trávily spoustu času. Vzájemně o sobě věděly úplně všechno – tedy až na jednu odpornou maličkost.

Našla jsem v ní spřízněnou duši

Před patnácti lety Tamara nastoupila do nové práce, kde ji zaučovala pracovně starší Pavlína. Ženy si dobře rozuměly, netrvalo to dlouho a staly se z nich kamarádky.

„Pavlína byla úžasná,“ vzpomíná Tamara. „Nejenže mě všechno naučila, ale především se stala mojí vrbou, ba dokonce spřízněnou duší,“ popisuje jejich přátelství.

Od toho dne tvořily nerozlučnou dvojku. Vzájemně znaly i své rodiny, navštěvovaly se, jezdily společně na výlety nebo dovolené.

Mohla jsem jí říci úplně všechno

„V Pavlíně jsem našla přesně toho člověka, kterému můžete říci naprosto cokoli a on vás bude mít pořád stejně rád,“ chválí Tamara svoji nyní již bývalou kamarádku.

Tamara se své kamarádce roky svěřovala, což bylo oboustranné. Vyprávěla jí dokonce i o neshodách s manželem, které mezi nimi během posledních let vznikaly.

„Vždycky mě vyslechla,“ píše Tamara. „Věděla o mých problémech s manželem, dokonce mi radila, jak s danou situací naložit. Byla jsem za ni ráda,“ přiznává.

Hrála si na kamarádku, přitom mi lhala do očí!

Je to teprve pár týdnů, co Tamara odhalila ošklivé tajemství, jež měla na svědomí její rádoby kamarádka. Zjistila, že jí celé roky lhala do očí, a navíc za jejími zády prováděla něco, co jí Tamara není schopna odpustit.

„Opravdu nechcete zjistit, že se vaše kamarádka tahá s vaším mužem,“ píše v e-mailu. „Zjistila jsem to náhodou, prostě jsem se vrátila v nešťastný okamžik a našla je. Jako z filmu,“ odfrkne si prostřednictvím písmenek.

Pro Tamaru byl pohled na jejího muže a ženu, jež se vydávala za její kamarádku, naprosto zdrcující. Nechtěla slyšet jediné slovo, ihned utekla.

Přišla jsem o kamarádku, nyní uvažuji nad rozvodem

„Manžel se mi to snažil vysvětlit, ale akorát všechno ještě zhoršil,“ píše Tamara. „Přiznal mi, že měl s Pavlínou poměr šest let. Tak dlouho mi lhala do očí a předstírala, že jsme kamarádky!“ zoufá si.

Tamara s Pavlínou přestala komunikovat, jejich přátelství definitivně skončilo. Nyní se Tamara v e-mailu přiznala, že uvažuje nad rozvodem.

„Je to pro mě čerstvá rána, která hodně bolí,“ netají se svými pocity. „Nejsem si jistá, jestli to manželovi dokážu odpustit.“

Autor: Nikol Kolomazníková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články