Jana (32): Zničila jsem auto svého bývalého, jenže sousedé mě udali

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
zena 22
zena 22

Jana několik let snášela ponižování ze strany svého přítele. Ačkoli nebyla ve vztahu šťastná, nedokázala jej ukončit. Až poté, co ji přítel opakovaně podvedl a ona mu na nevěru přišla, udělala razantní krok.

Článek byl zpracován na základě příběhu čtenářky. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.

Rozchod s přítelem byl na jednu stranu úleva, na stranu druhou ale nešťastná Jana toužila po pomstě. Proto udělala něco, kvůli čemu se dostala do pořádného maléru.

Nikdy se ke mně nechoval hezky

Vztah s Jirkou trval pět let. Byla jsem zamilovaná až po uši, proto jsem opakovaně snášela jeho ponižování, nevěry a došlo i na fyzické násilí.

Přesto jsem vztah s ním nebyla schopná ukončit. Ani on to neudělal, měl mě totiž jistou a věděl, že ať udělá nebo řekne cokoli, vždy se ke mně bude moci vrátit.

Další nevěra byla poslední kapka

Věděla jsem, že mě Jirka podvádí. Nedělala jsem si o jeho věrnosti žádné iluze. Na několik jeho románků jsem přišla sama, jiné se ke mně donesly.

Ta poslední ale byla vrcholem všeho. Užil si s mojí kolegyní, se kterou se v práci vůbec nemusíme. Ona se s tím samozřejmě pochlubila, aby mě mohla před ostatními ztrapnit.

Vztah jsem ukončila a toužila po pomstě

Vztah s Jirkou jsem ukončila. Sice jsem měla srdce až v krku a zpočátku jsem ani pořádně nevěřila, že jsem to vážně udělala, ale poté se mi strašně ulevilo.

Toužila jsem po pomstě. Najednou mi došlo, co všechno jsem ty roky snášela, a chtěla jsem se Jirkovi pomstít. Vymyslela jsem způsob a byla odhodlaná dotáhnout ho do konce.

Udělala jsem to s chutí a střízlivá. Někdo mě u toho ale načapal

Věděla jsem, že Jirkovi záleží jen na jedné věci kromě jeho samotného: na jeho autě. Proto jsem si koupila sprej a auto mu posprejovala. Udělala jsem to vědomě, nebyla jsem opilá.

Někdo mě ale u tohoto počínání načapal. Byli to moji zvědaví sousedé, kteří mě viděli z okna. Ačkoli jsem měla radost z pomsty, zároveň jsem se bála, jaké to bude mít následky.

Zazvonila u mě policie a mně došlo, že je zle

Ještě ten den večer u mě zvonila policie. Sousedé nahlásili, že poškozuji cizí majetek. Dokonce jsem se dozvěděla, že na policii oznámili podezření, že jsem značně opilá.

Policie mě odvezla k výslechu. Tam jsem se přiznala, že jsem to skutečně byla já, kdo auto záměrně poškodil. Sepsali se mnou protokol a pustili mě domů.

Sousedé mě naprášili. A to byla chyba

Policie mi řekla, že jsem obviněna z cíleného poškození cizího majetku, což je trestný čin. Bylo mi to jedno. Měla jsem totiž šílený vztek na své sousedy. Sprostě mě udali a to neměli dělat.

V noci jsem jim propíchala na autě všechny pneumatiky. Dala jsem si pozor, aby mě nikdo neviděl. Nic proti mně nemají, žádný důkaz. To mají za to, že si nehledí sami sebe a strkají nos tam, kde o to nikdo nestojí.

Autor: Natálie Kabourková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články