Horoskop: Tato znamení mají velkou pravděpodobnost, že vydrží se svým prvním partnerem

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
zamilovany mlady par
Zdroj: Shutterstock

Říká se, že první láska je nezapomenutelná. Ačkoli si třeba člověk nakonec najde někoho jiného, na toho, s kým se poprvé políbil, s kým poprvé cítil onen speciální pocit, na toho bude vzpomínat navždy. Ačkoli se to nestává často, v některých případech může první láska být také i tou poslední, se kterou nakonec strávíte celý život.

Mnoho lidí to vnímá jako naivitu. Když si v šestnácti letech najde mladík přítelkyni, jeho rodina i přátelé obvykle tuší, že je to jen poblouznění, které rychle přejde. Ale co když ne? Co když tato mladá naivní láska přeroste v něco, co už nikdy neskončí?

Podle hvězd mají k takovému štěstí předpoklady Váhy, Beran a Střelec. Lidé v tomto znamení mají šanci na to, že si svého partnera udrží, na to, aby pro ně první láska byla láskou jejich života. A ačkoli to je někdy boj a musí mnoha lidem řadu věcí dokazovat, nakonec to pro ně stojí za to.

Váhy se citově připoutají a už se nepustí

Říká se, že nejcitlivějším znamením horoskopu je Rak. Pokud ale dojde na lásku, Váhy mají jasně navrch. Jakmile po někom touží, dvoří se mu tak dlouho, dokud ho nezískají. A potom dělají vše proto, aby si ho udržely. Právě jejich neustálé dokazování toho, že jsou tito lidé schopni udělat pro druhé cokoli, je tím, co v jejich blízkosti partnera udrží.

Jakmile někdo podlehne Váhám, nedokáže se od nich odpoutat. Váhy jsou opravdu schopny udělat pro svou drahou polovičku cokoli, dělají to ale především proto, aby si ji udržely, aby jí dokázaly, jak moc pro ně vztah znamená. Právě proto si dovedou toho, do koho se v patnácti zamilovaly, udržet až do konce života.

Beran si svého partnera udržuje vším, co má

Beran je hodně majetnický. Jakmile mu něco patří, nehodlá se toho vzdát. Uvědomuje si ale, že to nemůže dávat najevo žárlivostí. Naopak se snaží svému partnerovi všelijak dokázat, že mu dává volnost, ale že s nikým jiným mu nebude lépe.

Ve výsledku tak jeho drahá polovička nebude mít tendenci k nikomu odejít. Bude mít pocit, že kdykoli může změnit svůj život, zároveň ale nebude vnímat potřebu k podobnému činu se odhodlat. Protože jediný, kdo jí dává všechno, je právě Beran. Ten přitom dobře ví, že co je jeho, nikdy nebude nikoho jiného.

Střelec toleruje chyby

Lidé narození ve znamení Střelce jsou velmi tolerantní a dovedou vnímat chyby ostatních, ale také ty své. Uvědomují si, že nikdo není dokonalý. Svého partnera berou včetně jeho chyb a s každou jeho negativní vlastností si uvědomují, že každý má nárok udělat něco špatně.

Střelec se bojí, že v případě, že by kvůli nějaké chybě člověka opustil, nenašel by nikoho lepšího. Naopak kdokoli další by mohl mít povahu daleko horší. Lidé narození v tomto znamení tak ze strachu, že nikdy nenajdou nikoho dokonalého, tolerují chyby toho, koho skutečně milují. Díky tomu si vztah dovedou udržet i dlouhé roky.

Zdroj: Elite daily, Times of India, Your tango, Pinkvilla

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články