Horoskop: Zamilovaná znamení, která si užijí červen 2022 v plné parádě

od Šárka Blahoňovská
2 minuty čtení
laska
Zdroj: Shutterstock

Červen vždy hrál důležitou roli v životech milenců. Červen je také měsícem, kdy se mnoho párů rozhodne k velkému životnímu kroku. Toto období radosti, zábavy a aktivity přeje v lásce některým znamením více než jiným. Tito šťastlivci si letošní léto užijí v plné parádě.

Aby bylo v otázkách lásky úplně jasno, štěstí v lásce je něco, co je dostupné všem znamením. Není to omezeno jen na tři, ale v tomto případě právě tato tři znamení mají velkou šanci, že na lásku už nebudou čekat dlouho a že červen bude jejich šťastným měsícem. Za sebou mají období, kdy na sobě tvrdě pracovali a odměnou za vytrvalost bude splnění jejich snu.

Býk
(21. 4. – 20. 5.)

Vše, co Býci dělali a plánovali, o co bojovali a co si vysnili, se právě v tomto období stane skutečností. Ať už jde o velký krok v úplně novém milostném vztahu, anebo o vážné a závazné rozhodnutí postoupit ve vztahu na další úroveň, vždy půjde o pozitivní rozhodnutí a změnu k lepšímu.

Kdo ještě váhá, zda je v jeho životě ta pravá spřízněná duše, během června dostane všechny odpovědi na své otázky a bude mít ve věci lásky konečně jasno. Planety budou v tomto období v nejlepším postavení a Měsíc v kvadratuře s Jupiterem podpoří každý milostný záměr.

Všechno, co se ještě během měsíce května mohlo jevit jako nejisté a zmatené, začne dostávat jasnou podobu. Nebude sebemenších pochyb, že jde o lásku.

V případě dlouhodobého vztahu přišel ideální čas pro velká životní rozhodnutí. A úplně nejlepší je, že v ten správný okamžik se věci hnou kupředu naprosto přirozeně. Vše, co přijde, je plodem dlouhodobého úsilí. Konečně osoba, které jste otevřeli srdce, vám dá jasně najevo, že se o vás chce starat až do konce života.

Pro Býky visí ve vzduchu něco velkého a červen 2022 je měsíc, který jim přeje v lásce jako nikdy předtím.

Blíženci
(21. 5. – 20. 6.)

Měsíc v souladu s Venuší a Sluncem přinese lidem ve znamení Blíženců v měsíci červnu opravdu hodně příjemné zábavy. Přestože to pro někoho může být naprosto nečekané a neplánované, měsíc lásky tentokrát Blížence nemine. Stačí jen naslouchat svému srdci a trochu se odvázat.

I kdyby to neměla být láska na celý život, rozhodně půjde o zajímavou a cennou zkušenost, která bude mít schopnost ovlivnit další život. A nejčastějším slovem, které by mělo Blížence v červnu provázet, je radost.

Sdílená radost je ještě větší. Neměli by se bát svěřit se přátelům a těm nejbližším a nejdražším osobám.

Přestože mohou být Blíženci milostným dobrodružstvím trochu zaskočeni, nemělo by je to odradit od získání zajímavých zkušeností. A na obzoru se mohou vyskytnout opravdu zajímavé plány, které jen čekají na realizaci. Spolu s obdobím, které je nakloněno milostným vztahům, to bude hezký nástup léta.

Střelec
(23. 11. – 21. 12.)

I když pro Střelce bude první polovina června vzrušující a zábavná, není to ještě nic oproti tomu, co přijde v druhé polovině měsíce. O příznivou situaci se postarají četné přechody Jupitera, které umožní být Střelcům doslova ve svém živlu.

To znamená, že všechny velké sny už byly promyšlené a naplánované a přišel ten správný čas k jejich realizaci. Druhá polovina června tak bude o velké zamilovanosti, o hrdosti a radosti být v pevném a neskrývaném vztahu.

Pro někoho to může být ideální čas pro potlačení příliš svobodného ducha a usazení se. Možná to bude nejlepší rozhodnutí v životě.

V červnu zkrátka Střelci překvapí hlavně sami sebe a odhalí v sobě skrytou romantickou duši, o které možná neměli ani tušení.

Zdroj: Yourtango, The New York Post

Autor: Lída Kropáčková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články