VařímeŽivotní styl Řízek ondráš udělá radost všem členům rodiny. Pomohou jej připravovat i děti od Šárka Cvrkalová 10. 1. 2023 10. 1. 2023 2 minuty čtení Když se řekne řízek, mnoho lidí si může vybavit různé verze. Někomu se jako první v mysli zjeví ten holandský, někomu klasický vepřový nebo kuřecí v trojobalu. Já…
VařímeŽivotní styl Holandský řízek je český pokrm, který získal název podle sýra. Zvolte na něj to správné maso od Lída Kropáčková 1. 1. 2023 1. 1. 2023 2 minuty čtení Holandský řízek nás provází životem už od školních jídelen, kde vždy patřil k oblíbenějším pokrmům. Jeho výhodou je snadná příprava. Lidé, kteří rádi experimentují s chutí, mají v…
VařímeŽivotní styl Naučte se trojobal udělat tak, aby vám neopadával a na strouhance nebyly tmavé fleky od Šárka Blahoňovská 23. 12. 2022 23. 12. 2022 2 minuty čtení Myslíte si, že na řízcích nemůžete nic zkazit? Že je prostě obalíte jako vždycky a pak nějak usmažíte? Proč je ale letos nemít dokonalé? Bez trojobalu, který opadává,…
DomovVaříme Nejlepší řízky na světě jsou ty smažené na řepkovém oleji od Nikola Jaroschová 18. 4. 2020 18. 4. 2020 2 minuty čtení Vepřový, telecí, kuřecí či vídeňský, který je ten nejlepší? Láska k řízkům nezná u Čechů hranic. Stejně tak i způsoby jejich přípravy. Nejčastěji je připravujeme na oleji, sádle…