Jiné celebrity se za své děti nestydí, nemají holt příšerky, dozvěděl se Přemek Forejt na instagramu

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Premek Forejt Eva Buresova
Zdroj: Profimedia

Eva Burešová a Přemek Forejt svého syna Tristana Williama už několikrát fanouškům ukázali. Problém je ale v tom, že na fotografiích je vždy jen jeho nožička, ručička nebo je na ní vidět jen jeho hlava zezadu. Forejt se na svém instagramu dokonce dozvěděl, že schovává syna, protože je to malá příšerka.

Je to už přes měsíc, co přidal naposledy Přemek na instagram snímek s malým Tristanem Williamem. Většinu fotky ale zakrývá jeho potetovaná ruka, velká část fotky je věnovaná psí srsti a miminko je ukázané bez hlavy. Lidé si tak mohou prohlédnout jenom jeho ručičku a mikinu.

Už dříve přitom sdílela podobné nicneříkající fotky i Eva. Ta asi nejvíce ukázala sledujícím na fotce, kde drží Tristana v náručí, představuje ho ale na fotce jen zezadu. Není se tak vlastně ani čemu divit, že se začali lidé bouřit.

Nejspíš se jim narodila příšerka

„To už je přehnaně trapné a nudné. Kusy čehosi… Jiné celebrity se za své děti nestydí, holt nemají důvod ani strach svoje děti ukázat. Nemají holt příšerky. Celkově trapas a nuda dávat like rukám a podobným kusům těl na fotkách. To si like fakt nezaslouží, tyhle fotky o ničem,“ pustila se do Forejta pod jeho poslední fotkou uživatelka s přezdívkou Ta od vlaku.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Premek Forejt (@premekforejt)

Ačkoli i ona se za svá slova dočkala kritiky, většina lidí s ní souhlasí. „Proč neukáže malého? To už tam nemusíte dávat nic. Jiní se dětičkami chlubí a vy je musíte schovávat,“ píše paní Machová Irenka.

Pár jedinců se Přemka zastalo a pochválilo Tristanovi alespoň mikinu, která je vidět hezky. Jiní pak ale doporučují příště při focení lépe držet telefon. „Raději ho neukazujte. Stačí, že jste mu zničili život tím jménem. Už vidím, jak se mu děti ve škole smějí,“ myslí si paní Mirka.

Forejt na žádný z komentářů nereagoval. Nejspíš se ho ale slova sledujících dotkla, protože od té doby žádnou fotografii nezveřejnil. A i Eva se teď chlubí s chlapečkem jen minimálně. Aktivní sice na sociální síti je, přidává ale snnímky jiného charakteru.

Jméno mu prý zajistí spokojený život

Ačkoli někteří lidé kritizují, že vybrali Eva s Přemkem synovi jméno Tristan William, sama zpěvačka věří tomu, že mu dá pevné základy do života.

„Tak jsme toho malého pořádně přivítali a s nejbližšími seznámili. Jeden z nejodvážnějších rytířů kulatého stolu Tristan a největší z dramatiků William, to jsou jména, která nosí náš syn, a já věřím, že mu dají silný základ,“ napsala Burešová na sociální síti.

Zdroj: Instagram, OnlyU

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články