Lucie Bílá strávila 3 měsíce před porodem syna Filipa v nemocnici. Teď společně zapózovali v jejím divadle

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
lucie bila
Zdroj: Profimedia

Pro Lucii Bílou znamená její syn Filip opravdu hodně. V jedné z posledních písniček zpívá o tom, jak jí roste před očima, na nedávném koncertu mu dokonce věnovala část svého vystoupení. Většina fanoušků známé zpěvačky ví, jak moc svého syna miluje, jen málokdo ale tuší, jak prožívala těhotenství a že strávila před porodem tři měsíce v nemocnici.

Dnes je mu 27, pro Lucii je ale stále mladíkem, který potřebuje maminčinu ochrannou ruku. Někdy je pro ni problém si přiznat, že se mu už do života motat nesmí. Na dětství a na to, jak její chlapec rostl, bude vždy vzpomínat s láskou.

Jsou i chvíle, na které vzpomíná o něco méně ráda. Serveru Extra se svěřila s tím, jaké náročné chvilky prožila, když byla těhotná a Filipa teprve očekávala. Ačkoli ale tehdy musela kvůli zdravotním komplikacím zůstat delší čas v nemocnici, nakonec to stálo za to.

Mateřství

V současné době láká do Divadla Lucie Bílé její nový muzikál Maminy, který je inspirován zahraničním originálem The Motherhood. Právě proto se zpěvačka rozpovídala o tom, jaké vlastně pro ni bylo mateřství, a to od úplného počátku.

„Musím říct, že to pro mě byl jeden z nejkrásnějších úkolů, takže i když jsem s Filipem čekala tři měsíce v nemocnici, vůbec mi to nevadilo, protože jsem věděla, že je to úkol nad úkoly, a strašně jsem se na něj těšila,“ říká Lucie s tím, že šlo o jedno z nejkrásnějších období v jejím životě.

„Vznikal ve mně život a každý den, kdy jsem s ním v kontaktu a vidím ho tady v divadle, si říkám, že to byla skvělá volba,“ dodává hrdá maminka. Její syn se věnuje herectví a natáčení klipů, nemá tak od práce Lucie zaměřením úplně daleko.

Často se objevuje po jejím boku

Lucie prý už během těhotenství tušila, že po porodu bude všechno jen krásné. A to i přesto, že ji některé matky, které už za sebou porod měly, trochu děsily. Ona se ale nenechala nikým zastrašit. Syna odmalička vychovávala, jak nejlépe dovedla, a on ji dnes doprovází i na mnohé velké akce.

lucie bila syn

Zdroj: Profimedia

Takhle jim to společně slušelo například v dubnu, kdy dorazil Filip na premiéru muzikálu Láska je láska. Zhruba ve stejné době se také objevil na jednom z koncertů zpěvačky, kde pro něho přímo na pódiu zazpívala část své písničky.

V současné době se hraje v Divadle Lucie Bílé právě nový muzikál Maminy, který se výchovy dětí a mateřství obecně týká. Je tak velmi pravděpodobné, že ani ten si nenechá sympatický mladík ujít a svou maminku dorazí podpořit. Koneckonců ona pro něho vždy dělala maximum a on se jí to snaží svou přítomností oplácet.

Zdroj: Lifee, Extra, OnlyU

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články