Eva Perkausová se skrývá před vedrem u bazénu. Těhotenské bříško si zakryla kloboukem

od Markéta Krejčí
< 1 minuta čtení
Perkausova Eva
Zdroj: Profimedia

Teprve nedávno se Eva Perkausová vrátila z krásné dovolené na Seychelských ostrovech, kde oznámila své těhotenství. Plavky si ale nemusela ani sundávat, v Čechách totiž momentálně řádí tropické teploty. Moderátorka tak tráví spoustu času u bazénu.

Život moderátorky TV Prima Evy Perkausové je samá změna. Nedávno se z ní stala vdaná paní, před třemi týdny pro změnu oznámila, že je v pátém měsíci těhotenství.

Čas tráví u bazénu

Jak jsme psali nedávno zde, Evě nepřinesl požehnaný stav naštěstí žádné zdravotní komplikace. Vedra, která u nás nyní panují, jí však dávají pořádně zabrat.

Jak se ale půvabná blondýnka pochlubila na svém instagramu, s jejím údělem jí pomáhá bazén, který má přímo na terase svého pražského bytu.

Sympatické Evě chytající bronz to na snímku moc sluší. Své krásné těhotenské bříško ale tentokrát zakryla slaměným kloboukem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Eva Perkauѕová (@evaperkausova)

Po porodu chce rychle do práce

Eva se mateřských povinností nemůže dočkat. Jak se ale nedávno svěřila deníku Blesk, ve své práci chce zůstat co nejdéle, stejně tak se do ní chce i brzy vrátit.

„(…) určitě se budu snažit, abych byla zpět ve studiu a na obrazovce co nejdříve,“ vysvětlila. „Pokud bude vše probíhat bez komplikací, tak hned, jak to bude možné, bych chtěla naskočit do pracovního režimu,“ dodala pro Blesk.

Kombinace mateřství a moderování není problém

Moderátorka Hlavních zpráv je přesvědčena, že tuto práci lze velmi efektivně skloubit s mateřstvím a rodinným životem.

„Mnoho kolegyň z redakce zpravodajství už dítě má, no a i díky tomu vnímám, že skloubit mateřské povinnosti a práci můžeme v plné kvalitě i profesionálním přístupu,“ doplnila na závěr.

Zdroj: Instagram, Blesk, OnlyU

Autor: Markéta Mladá


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články