Eva Burešová slaví narozeniny. Od partnera Přemka Forejta se dočkala krásného přání a vyznání

od Soňa Jiroutová
2 minuty čtení
eva buresova premek forejt
Zdroj: Profimedia

Zamilovaný Přemek Forejt se těší na společného potomka a společnou budoucnost se svou vyvolenou Evou Burešovou. Ta dnes slaví narozeniny a dostalo se jí od Přemka krásného vyznání.

Nový přírůstek do rodiny

Těžko byste v současné době našli pár, který by byl tak mediálně propíraný, jako je dvojice Eva Burešová a Přemek Forejt. Dalo by se říct, že je skoro nemožné, aby tihle dva něco udělali bez vědomí médií.

A zároveň to jsou oni dva, kdo po kouskách své soukromí s fanoušky sdílí. Jen ne tak rychle, jak by si někteří představovali.

Například když se fanoušci konečně dočkali a Eva je nechala nahlédnout do svého soukromí s tím, že ukázala svůj byt, tak se zjistilo, že už tam stejně dlouho bydlet nebude.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

Spokojená rodinka si totiž pořídila dům. Nejdříve partneři o tom, jak je u nich obvyklé, nechtěli vůbec mluvit. Ale nakonec to byla sama Eva, kdo sdílel fotku vysněného domečku. K fotce připojila vděk za vše, čeho se jí dostává.

Aktuálně všichni fanoušci tohoto páru očekávají narození miminka, které by se dle některých mělo narodit každým dnem. Mezitím si Eva s Přemkem stihli pořídit ještě dalšího člena rodiny – pejska, kterého pojmenovali Nairobi. Zda to má souvislost se seriálem Papírový dům, se lze jen domýšlet.

Narozeninové vyznání

Zpět však k významnému dni, který dnes Eva má. Její narozeniny! A kdy jindy než právě dnes si zaslouží žena krásné vyznání lásky?

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Premek Forejt (@premekforejt)

Nutno smeknout, že Přemek zvládl toto vyznání s grácií a leckterá žena asi pocítila lehkou závist.

„Krásné ráno, má milá. Dnes je Tvůj den. Máš narozeniny. Přeji Ti, ať jsi spokojená a šťastná, a moc se těším na tu dlouhou cestu, která je před námi. Miluji Tě,“ napsal Přemek své vyvolené na svůj instagram.

Ani ti největší odpůrci této dvojice tak nemohou Evě a Přemkovi upřít, že jejich láska je silná a odolná. Ve světě showbusinessu je to velmi cenná vlastnost, aby zvládli všechny překážky, které je ještě v mediálním světě čekají.

Za redakci se samozřejmě k přání všeho nejlepšího k narozeninám přidáváme.

Zdroje: OnlyU, Instagram

Autor: Soňa Jiroutová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články