Emanuele Ridi prozradil tajemství bujné kštice. Přiznal také, čím ho na talíři nepotěšíte

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
emanuele ridi
Zdroj: Profimedia

Emanuele Ridi je italský šéfkuchař, který je ale slavný i u nás. Nedávno přiznal, že byl na transplantaci vlasů a cítí se velmi dobře. Možná to bude i díky krásné mladší přítelkyni.

Ridi si nechal udělat transplantaci až v Turecku, a bylo to v rámci spolupráce. Akce to byla jednorázová a on se tak může těšit na to, že bude vypadat o dost mladší, což lidé kolem něj zaznamenávají už nyní. Kuchař pro iDnes.cz prozradil, jakými jídly ho nepotěšíte.

Jaký je podle něj rozdíl mezi českou a italskou zábavou?

V rozhovoru Emanuele prozradil, že mu interview nevadí, ale záleží na tom, s kým ho zrovna dělá. Podle jeho slov by také lidé nepochopili české a italské vtipy dohromady – v italské televizi se spíše mluví, u nás jsou vtipy hlavně v anglickém stylu.

Na otázku, jak se mu žije s Matějem Ruppertem, se kterým natáčí nejen kulinářský pořad, uvedl: „Tak s Matějem netrávím tolik času, kolik s přítelkyní, ale i tak je to dost (smích). Většinou jedeme do Itálie nadvakrát nebo i třikrát, takže pokaždé je to plus minus dvacet až třicet dnů na celou sérii.“

V Itálii se jim zatím nepovedlo dostat se do situace, ze které by bylo těžké vyváznout. Ridi také dodal, že pokud mu připravíte těstoviny s mákem nebo špagety s kečupem, rozhodně ho tím nepotěšíte. V tu chvíli by prý utekl.

V Praze má slavný šéfkuchař svou vlastní restauraci, která je na jiné adrese, než bývala. Je to z jednoho prostého důvodu: „Teď jsem zůstal už jen tam, protože covid nás bohužel bolel. Bylo to bolestivé, takže jsem se rozhodl vydržet jen na jednom místě, a tím je má nová větší restaurace v centru Prahy v Revoluční ulici.“

Svou hlavu svěřil do rukou tureckých odborníků

Co se týče menu, vždy má poslední slovo, ale vlastní výtvory samozřejmě dává ochutnat své přítelkyni nebo personálu v restauraci. Na kuchařině ho nejvíce štve, že číšník neocení chuť některého pokrmu – následně ho nedoporučí a k zákazníkům se tak nedostane.

„Stává se, že někdy číšníci řeknou, že je něco dobré, do toho jídla se zamilují a prodávají vždycky jen to. Na to musím dávat pozor a kontrolovat to, aby to pořád nebyla jen jedna věc a druhá zůstávala stranou,“ povzdechl si Emanuele. Se smíchem pak dodal, že jeho vlasy jsou krásné díky jídlu.

„Byl jsem na transplantaci a vůbec se za to nestydím. Jsem s tím moc spokojený. Chvilku to trvalo, ale proč tvrdit, že ne?“ odpověděl na otázku, jaké je tajemství jeho mladšího vzhledu. Prozradil, že nějakou chvíli trvá, než vlasy vůbec vyrostou. Bohužel po transplantaci dostal covid, takže se růst ještě více zpomalil.

Teď ale vypadá mnohem spokojeněji. Se sympatickou brunetkou je už několik let, nyní se mu také díky transplantaci zvýšilo sebevědomí a snad se mu bude dařit také v pracovní oblasti, i když kvůli omezením to bude mít těžké, stejně jako jiné restaurace.

Zdroj: iDnes.cz

Autor: Raina Tomanová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články