Krásky v zajetí květin

od Nikola Jaroschová
< 1 minuta čtení
Krasky botanicka zahrada
Krasky botanicka zahrada

K ženské kráse patří neodmyslitelně květiny. A že nejde jen o pouhou frázi, se potvrdilo v pražské Botanické zahradě, která letos zahájila svoji již 51. sezonu.

Na zahajovací akci se to známými osobnostmi z řad půvabných hereček jen hemžilo. Nechyběly mezi nimi např. Martha Issová (38), Kateřina Kaira Hrachovcová (45) nebo Sabina Laurinová (47), které se staly patronkami 21. sezony.

Společně pokřtily reprezentativní kalendář na rok 2020 a především rozjímaly nad krásou exotických květin, kterými se můžeme v Trojské kotlině, kde pražská Botanická zahrada sídlí, celoročně kochat. „Na chalupě mám krásnou zahradu a snažím se, aby byla plná květů,“ prozradila Laurinová. „Mám obrovskou radost, když mi rozkvetou tulipány. Jinak mi se vším pomáhá můj kamarád. Já sama jsem spíš taková balkonová zahradnice,“ dodala herečka s úsměvem.

Skvělou náladou překvapila Kateřina Kaira Hrachovcová, která si po rozvodu s veterinářem Janem Herčíkem (61) nenechá ujít jedinou příležitost, aby nevyrazila do společnosti. A nechodí sama! Místo fešného muže ji ovšem dělá doprovod její pejsek Punťa. Matha Issová přiznala, že je obrovskou milovníci květin a Botanickou zahradu prý navštěvuje pravidelně i s celou svojí rodinou.

Autor: Filip Mladý


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články