Jiří Korn je šťastný po boku o 25 let mladší ženy. Dohromady je svedla láska ke golfu

od Markéta Krejčí
2 minuty čtení
Korn Jiri
Zdroj: Profimedia

Zpěvák Jiří Korn brzy oslaví 74. narozeniny. Na svůj věk ale rozhodně nevypadá. Jak se nedávno pochlubil, v kondici ho udržuje také to, že se obklopuje mladými lidmi, a to i doma. Tam ho totiž pravidelně vítá jeho o pětadvacet let mladší manželka, která ho dokáže pořádně „probrat“.

Jeden z našich nejnadanějších umělců, zpěvák Jiří Korn, je známý tím, že si své soukromí velmi pevně střeží. Dokonce se mu podařilo zcela utajit i svou vlastní veselku.

Už pět let v chomoutu

V roce 2017 si po osmileté známosti vzal o 25 let mladší partnerku Renatu. Dohromady je tehdy nesvedlo nic jiného než láska ke golfu, která jim vydržela až do dnes.

„To (nápad na svatbu) přišlo z jeho strany, myslím si nebo co jsem slyšela, tak to bylo asi správné, protože jsme spolu strašně dlouho. Osm let. Je to úžasný. Naštěstí se nic nezměnilo, stále fungujeme jako před osmi lety,“ pochlubila se tehdy nadšená novomanželka podle deníku magazínu Top Star.

Rád se obklopuje mladými lidmi

Jak je ale patrné ze zpěvákových vystoupení, z věkového rozdílu si interpret hitu Yvetta rozhodně nemusí dělat hlavu. Energie má totiž stále jako mladík.

Korn se může pochlubit výbornou kondičkou. Pro CNN Prima NEWS nedávno prozradil, že tajemství jeho vitality netkví ve sportovním přepínání či přísné dietě.

„Nikdy jsem ji moc neudržoval. Na koncertech mám ale kolem sebe mladé, úžasné lidi, kteří tancují, skáčou, jsou nabití energií, a to je naprostá radost,“ pochlubil se.

Manželka ho nabíjí

Stejný vliv má na něj zřejmě i jeho manželka. „Ta mě bije od rána do večera, tak se pak proberu a je mi krásně,“ vysvětlil pro CNN Prima NEWS.

Jeho fanoušci se ale nemusí bát, nejedná se o přiznání k domácímu násilí. Jiří Korn chtěl zřejmě s humorem sobě vlastním říct, že ho jeho mladá manželka nabijí energií. Alespoň v to tedy doufáme.

Zdroj: iDNES, CNN Prima NEWS

Autor: Markéta Mladá


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články