Alena Antalová se prošla po mole po boku svých dcer. Všechny její děti jsou umělecky nadané

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Alena Antalova
Zdroj: Profimedia

Proslavily ji Četnické humoresky nebo třeba seriál Pojišťovna šěstí. Alena Antalová je ve svých 50 letech velmi pohlednou ženou a kromě herecké kariéry by se mohla z fleku také živit modelingem. To dokázala i na galavečeru k 60. výročí veletrhů STYL a KABO, kde se objevila na přehlídkovém mole.

Tam ale nevkročila herečka sama. Doprovázela své dvě dcery, šestnáctiletou Alenu a o dva roky mladší Elenu. S manželem Josefem Juráčkem dohromady vychovala Antalová 4 děti, připomíná Expres. Právě dvě nejstarší dcery jsou krásky k pohledání a na molo rozhodně patří.

Nadaní potomci

Nejen Alena s Elenou jsou podle hrdé maminky plné talentu. „Všechny děti jsou nadané i do mého směru a účinkují v divadle, ale kdyby se rozhodly tento obor nedělat, tak mohou. Já jsem studovala konzervatoř, takže jsem v některých předmětech analfabet. Tomu jsem se chtěla u svých dětí vyhnout, aby měly ty možnosti co nejširší,“ svěřila se herečka pro Extra.

Když Alena dostala nabídku ukázat se s dcerami na přehlídkovém mole, s radostí ji přijala. Podle jejích slov to ale rozhodně neznamená, že se z jejích dcer nutně stanou modelky.

alena antalova dcery

Zdroj: Profimedia

„Řekla jsem si, že jim to dopřeju a na chvilku otevřeme a pak zase zavřeme dveře do modelingu,“ uvedla v rozhovoru pro Super. Nejstarší dcera Antalové pak uvedla, že ačkoli byla procházka po mole příjemná, věnovat by se tomu jako profesi asi nechtěla.

Všechny čtyři děti Antalové působí v současné době v divadle, a k herectví tak mají mnohem blíž než k modelingu. „Dokonce malá Maruška má po premiéře Matyldy, kde hraje hlavní roli,“ pochlubila se herečka, která si procházku po mole se svými dcerami velmi užila.

Zazářila i Pizingerová

Ačkoli je Antalové 50 let, nebyla tou nejstarší ženou, která se po mole prošla. Přehlídky se zúčastnila jako modelka i o rok starší Vendula Pizingerová, která se o celé akci zmínila na svém instagramu. Strávit zákulisní čas s modelkami a projít se s nimi před zraky diváků pro ni byl velký zážitek.

Pizingerová i Antalová dokázaly, že modelingu se mohou klidně věnovat i ve svém věku a že jsou obě stále krásnými ženami plnými energie.

Zdroj: Instagram, Extra, Expres, Super

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články