Tereza Ramba odcestovala s manželem a dětmi k moři. Posteskla si, že je to náročné

od Markéta Krejčí
2 minuty čtení
Ramba Tereza
Zdroj: Profimedia

Tereza Ramba si se svou rodinou léto příliš neužila. Kromě covidu je postihly i střevní potíže, které je držely několik týdnů v izolaci. Známá herečka se tak se svým manželem a dvěma dětmi rozhodla odjet na pořádnou relaxační dovolenou. Jak ale vysvětlila na svém instagramu, tak jednoduché to úplně není.

Být rodičem je náročné, což potvrdí každý, kdo má děti. Své o tom ví i sympatická herečka Tereza Ramba. Ta zažila během léta pořádně krušné chvíle.

S dětmi v izolaci

Celá rodina totiž „lehla“ s covidem. Aby toho nebylo málo, přidaly se ještě střevní potíže. Dva měsíce tak půvabná brunetka téměř neopustila byt.

Celé období bylo pro všechny extrémně náročné, a to nejen fyzicky, ale také psychicky. Přeci jen zaměstnat dvě děti, které nesmí ven, není žádná legrace.

Cestování je náročné

Není se tak vůbec čemu divit, že se celá rodina rozhodla odjet na pořádnou regeneraci k moři. Jak ale Tereza přiznala na svém instagramu, ani cestování s malými dětmi není žádná selanka.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Tereza Ramba (@tereza.voriskova)

„Dva úplně zdecimovaný rodiče těsně před zdechnutím, někde v dětským koutku na letišti na druhý straně světa,“ popsala svou fotografii. Na ní je zachycena Tereza i s partnerem a opravdu vypadají tak trochu vyřízeně.

„Dřív jsme chodili při přestupech na pivo. Teď sedíme a jsme za ty tři skluzavky tak vděčný,“ vysvětlila herečka známa například z filmové série Bobule.

Život s dětmi není stejný

Sympatická brunetka se rozhodla, že nehodlá jen kvůli instagramu lakovat svou realitu na růžovo. „Žít s dětma stejně jako jsme žili bez nich. To skoro nejde,“ přiznala.

To ale samozřejmě neznamená, že není ráda, že je má. Tereza jen upřímně přiznala, že s dětmi se může všechno zdát obtížnější, rozhodně to ale stojí za to.

Zdroj: Instagram, OnlyU

Autor: Markéta Mladá


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články