Leoš Mareš odpadl z videa kolegy Kozuba. Ten se předvedl v kanceláři ředitele

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
leos mares
Zdroj: Nextfoto

Leoš Mareš na svém instagramu pravidelně upozorňuje na to, že jeho kolega Štěpán Kozub bude vystupovat ve vyprodané O2 Aréně. A aby toho nebylo málo, sdílí jeho vtipná videa.

Moderátor se rozhodl podpořit právě Štěpána Kozuba, protože je mu velmi blízký jeho humor. Na sociální síti tak můžete vidět i několik jejich setkání, ale Leoš pomáhá stand up komikovi také tím, že kouká na jeho vtipné skeče a posílá je dál. To se stalo také nyní.

Leoš po zhlédnutí videa odpadl

„Dejte si opět v neděli po ránu druhý díl cesty Štěpána Kozuba do O2 Arény. Chci třetí díl… a pak čtvrtý, a tak dále,“ napsal Leoš do příspěvku, ve kterém zveřejnil zajímavé a velmi vtipné video.

Pokud máte Kozuba rádi, rozhodně by vás video nemělo minout. Pravdou ale je, že pro některé je jeho humor už trapný a na jeho vystoupení by nešli. Více je ale těch, kteří ho milují a mohou se na jeho skeče dívat pořád dokola.

Tentokrát je to o tom, že Štěpán Kozub vstupuje do prostor O2 Arény, kterou vyprodal a vystoupí v ní na konci prosince. První hláškou, že v prostoru chybí barvy a vypadá to jako v poliklinice, odzbrojil nejen samotného Mareše.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares)

Kozub si vyřval druhé vystoupení

Video pokračuje tím, že se Kozub dostal až do kanceláře generálního ředitele arény, kde se rozhodl udělat velkou scénu s tím, že chtěl docílit dalšího vystoupení. Nejvíce fanoušky pobavila hláška: „Vypadám jako Mirai nebo Leoš?“

Nechybí samozřejmě Kozubova nedokonalá angličtina ani několik sprosťáren. Leošovi se ale video natolik líbilo, že se těší na další. Kozub u ředitele vypovídá o tom, co má vystudované a jaké měl za život úspěchy.

Video pak končí tím, že vidíte plakát, na kterém je připsané další vystoupení Kozuba. První je tedy vyprodané již několik měsíců před samotnou akcí, fanoušci si tak mohou přikoupit ještě jeden lístek. Ani samotný Kozub takový úspěch nečekal.

Zdroj: Instagram Leoše Mareše

Autor: Raina Tomanová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články