Dara Rolins odstartovala prodloužený víkend u moře. Pochlubila se vypracovaným tělem v bikinách

od Soňa Jiroutová
2 minuty čtení
Dara Rolins
Zdroj: Profimedia

Po uši zamilovaná Dara Rolins září štěstím po boku svého partnera Pavla Nedvěda, za kterým jezdí do Itálie. Na své fanoušky však nezapomíná a zásobuje je fotkami svého vypracovaného těla.

Aktuálně si Dara užívá prodlouženého léta, jak ona sama nazvala fotky od moře.

Překvapení k narozeninám

Ačkoliv jim mnoho lidí vztah nepřálo nebo si mysleli, že jim to nemá šanci vydržet, tak zpěvačka a bývalý fotbalista dokázali všem opak. Jsou stále zamilovaní – Dařina vyprávění o Pavlovi je to zřejmé.

O jeho 50. narozeninách jej Dara překvapila velmi osobitým a netradičním dárkem – sama sebou.

„Rozhodla jsem se, že ho překvapím. V den jeho padesátin jsem původně měla mít práci, on vůbec nepočítal s tím, že se u něj v Turíně objevím, a byl z toho dost smutný. Jenže já práci zrušila, abych za ním mohla z Prahy přiletět,“ svěřila se v rozhovoru pro iDNES a dodala, že měl Pavel velkou radost.

To už samo o sobě je velkým důkazem lásky, protože to stálo hodně příprav a plánování. Ale pokud by snad ještě někdo pochyboval, tak během rozhovoru se Dara doslova vyznala z lásky. Na dotaz redaktora, zda je zamilovaná do Itálie, odpověděla Dara: „Stejně jako do Pavla!“

„Všechno dohromady krásně zapadlo a já zjistila, že právě tohle mi v životě chybělo na dotvoření mého dokonalého světa. Itálie, to je slunce, dobré jídlo, dobré víno, všichni jsou vysmátí, nikdo na nikoho nekouká křivě, přijde mi, že lidi jsou vstřícní a přející,“ rozpovídala se o svém novém domově.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Pendlování mezi Čechami a Turínem jim oběma vyhovuje a vzhledem k jejich pracovním povinnostem prý zatím není možné, aby se sestěhovali. Volají si ale i desetkrát denně a jsou takto spokojení.

Prodloužené léto u moře

Dara doslova klame tělem. Ačkoliv jí brzy bude 50 let, nikdo by to při pohledu na její fotky nehádal! A že se Dara odvážných fotek nebojí, dokazuje její instagram. Napadlo ji někdy, že už nemá na takové odhalování věk?

„Podle mě to do momentu, než to začne být směšné, je úplně v pořádku. Myslím si, že mám zdravou soudnost vyhodnotit, kdy už se na to nebude dát koukat. Ale myslím, že zatím je to dobré. Alespoň podle většiny reakcí,“ odpovídá pohotově Dara a je vidět, že nad tím sama už přemýšlela.

A i její aktuální fotky od pobytu u moře, který označila jako prodloužené léto, dokazují, že věk je jen číslo. A zpěvačka se opravdu nemá důvod schovávat. Její pevně vyrýsované tělo vypadá naprosto fantasticky a na Daře je poznat, že prochází šťastným obdobím svého života.

A věřili byste, že má Dara dle svého názoru chyby a je k sobě kritická?

„Jako každá žena jsem i já na sebe v určitých ohledech velmi přísná a vidím na sobě chyby, které by někdo za chyby vůbec nepovažoval. Takže si hlídám dobré světlo, dobrý úhel i dobrého fotografa. Jsou tady věci, které souvisejí s tím, že mi bude za pár měsíců padesát. Je to číslo, které si zaslouží zvýšenou pozornost, ale ve všech ostatních ohledech nemám pocit, že by se mělo něco změnit. Bude mi padesát, no a co,“ překvapuje svým přístupem.

Zdroje: iDNES, Instagram, Super

Autor: Soňa Jiroutová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články