Felix Slováček obhajoval svůj flirt s vnadnou blondýnou. Ta přitom na akci přišla s dabérem Zdeňkem Mahdalem

od Soňa Jiroutová
2 minuty čtení
Felix Slovacek
Zdroj: Profimedia

Felix Slováček si prostě nedá pokoj! Jakmile definitivně opustí mladší milenku Lucii Gelemovou, už je nachytán v blízkosti jiné, mladší a vnadné dámy. Jeho společnice však dorazila s dabérem Zdeňkem Mahdalem. Vypadá to, že se zde rýsuje velmi zajímavý trojúhelník.

Dádu nechal doma

O tom, že Zdeněk Mahdal září po boku nové a mladší partnerky, jsme již psali. Dabérovi skončilo manželství po 19 letech velmi akčním způsobem – manželka zavolala na policii a manžela nařkla z fyzického a psychického teroru.

Jak to tehdy bylo, to ví jen oni dva, a pravdu se tak nejspíše již nedozvíme. Mahdal však svůj předchozí život již hodil za hlavu a začátkem prázdnin se pochlubil novou známostí.

Po jeho boku se objevila vnadná blondýna, dle jeho slov bývalá miss, která byla doslova k nepřehlédnutí. A stejnou partnerku vzal i na premiéru filmu Jan Žižka.

Tam však vyrazil i známý proutník Felix Slováček, který navíc nechal doma svou manželku Dagmar Patrasovou s tím, že „ona tenhle typ filmů nemá ráda“.

No a tak bylo jasné, že se Felix Slováček bude mít možnost věnovat přítomným dámám a své příležitosti samozřejmě využil. Jen si vybral právě dámu od Mahdala.

Přeci ji nekopnu do…

Dle deníku Extra se totiž Felix Slováček k blondýně velmi měl. Ačkoliv dorazila na premiéru v doprovodu Mahdala, tak jakmile se dabér na chvíli vytratil, tak se Slováček s jeho partnerkou dali do důvěrné konverzace.

„Smáli se spolu, ale taky mluvili vážně. Felix si ji, jak je jeho zvykem, majetnicky ‚ohmatal‘, ale paní mu to vracela. Jestli tohle nebyl absolutně neskrývaný flirt, tak už nevím, co jiného to mohlo být,“ uvedl jeden ze svědků, kteří byli jejich rozhovoru přítomni.

A jak celá situace dopadla?

„Pana Slováčka naložil jeho manažer do auta a odjeli. Dáma ve zlatých šatech pak čekala, až přijede taxi,“ sdělil další svědek.

Média se samozřejmě následně obrátila na samotného Slováčka, zda by se vyjádřil k flirtování s onou dámou. Jeho svérázná odpověď na sebe nenechala dlouho čekat.

„Je to dlouhodobá známá. Známe se dvacet let. Přeci když někoho potkám, nekopnu ho do pr*ele,“ uvedl bez servítek.

Reakce třetího v tomto zajímavém trojúhelníku, Zdeňka Mahdala, zatím není známa. Ale je jasné, že jeho partnerka měla doma co vysvětlovat.

Zdroje: OnlyU, Extra, Blesk

Autor: Soňa Jiroutová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články