Módní policie: Dagmar Havlová se blýskla svým outfitem vedle Beaty Rajské. Zelená barva byla skvělou volbou

od Raina Tomanová
< 1 minuta čtení
dagmar havlova
Zdroj: Nextfoto

Dagmar Havlová měla v posledních dnech hodně napilno. Nejvíce ale trávila čas se svými přáteli, mezi které patří i Štefan Margita, kterému zemřela manželka Hanka Zagorová.

Právě Havlová pro něj byla velkou oporou, stejně jako další známé osobnosti. Dagmar nejdříve zveřejnila jeden snímek z rozloučení se zpěvačkou, kde byli všichni oblečeni do černého. Na dalším už poslala pozitivní energii, protože se oblékla do zelené barvy.

Dagmar vyrazila do slunné Prahy

„Krásnou neděli ze zasluněné Prahy,“ napsala Havlová fanouškům. Okomentovala tak svou fotografii, na které pózuje nejen ona, ale také její kamarádka a pes.

Dagmar oslnila fanoušky na instagramu svým outfitem. Ten se hodil do slunečného odpoledne. Jako blondýnka totiž oblékla zelenou barvu, která jí velmi sluší. Zelené kalhoty a kardigan dlouhý až na zem doplnila herečka černým obyčejným tričkem, do ruky si vzala světlou kabelku a nezapomněla ani na sluneční brýle.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dagmar Havlová (@dagmarhavlova_official)

Po výpovědi v Divadle na Vinohradech má spoustu volného času

Vyfotit se nechala před salónem Beaty Rajské, která patří mezi její známé. Ani česká návrhářka neváhala zapózovat v krásných krátkých šatech se vzorem květin. Také ona měla sluneční brýle. Je vidět, že v Praze to vypadalo opravdu letně.

Všichni v komentářích obě ženy vychválili, a není divu. Ve svém věku jsou pořád aktivní, ať se jedná o práci, nebo sportovní aktivity. Dagmar nedávno skončila ve svém domovském Divadle na Vinohradech, takže má nyní více volného času.

Ten se snaží trávit nejen s rodinou, ale také se svou fenkou, kterou můžete rovněž na snímku vidět. Doprovází ji jak do města, tak i do přírody, kam se Havlová často vydává.

A už si nedělá ani z bulváru, který často zveřejňuje nepravdivé informace, například právě ohledně jejího odchodu z divadla.

Zdroj: Instagram

Autor: Raina Tomanová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články