Komerční sděleníRodina a vztahy

Čech z Pardubic: Díky online sázce Eurojackpotu jsem se stal multimilionářem

od Luboš Klouček
2 minuty čtení
muz bunda
muz bunda

Že internet není pouze výsadou mladších ročníků, dokládá tato výhra jednoho staršího Čecha. Muž kolem padesátky si sázení online oblíbil už před nějakou dobou, a tak si i na inkriminované slosování Eurojackpotu vsadil přes displej svého telefonu. Díky Extra 6 je nyní bohatší hned o 2 miliony.

I když se v Česku nehraje Eurojackpot příliš dlouho, má naše země v této loterii už několik významných zářezů na pažbě. Předně, vůbec největší výhra, která kdy v této loterii padla, tedy 2,466 miliardy korun, putovala v roce 2015 také k nám. Konkrétně ji vyhrál muž z Pardubicka. I letos se jeden náš spoluobčan stal díky Eurojackpotu miliardářem, když v červnu trefil 1,4 miliardy korun.

Ještě v budově Sazky byl v šoku

Menší výhry jsou pak v této evropské loterii pravidelné. Jedním ze šťastlivců je i tento muž. Milionovou výhru trefil hned zkraje léta, konkrétně 28. června. Když poté dorazil do Sazky, aby se s jejími zástupci domluvil na všech detailech ohledně výplaty, byl prý stále ještě v šoku.

Přečtěte si také: Online sázka Eurojackpotu přinesla uklízečce 2,27 miliardy

„Vsadil jsem si přes telefon a stejně tak to byl telefon, kde jsem se dozvěděl, že jsem vyhrál,” vzpomíná muž, který by svými znalostmi moderních technologií evidentně strčil do kapsy i mnohem mladší ročníky.

„Když jsem zjistil, že jsem uhodl všech šest čísel Extra 6, a vyhrál jsem tak 2 miliony, nějak jsem tomu nechtěl věřit. Chvilku jsem si dokonce myslel, že je to nějaký blbý vtip,” směje se výherce.

Zdroj: Sazka

Výhra zaplatí úvěr za bydlení

Peníze mu pomůžou se splacením hypotéky. „Úvěr za bydlení splácím už opravdu dlouho a člověk je tak nějak pořád ve stresu, aby třeba nepřišel o práci nebo nedejbože nepřišla nějaká nemoc, a já pak peníze nebyl schopný splácet. Teď vím, že mi díky Eurojackpotu může spadnout jeden velký kámen ze srdce,” říká s úlevou v hlase český hráč.

Muž nám ještě prozradil, že mu i po splacení hypotéky zbude dost, aby si koupil novou Fabii, dodal, že ani teď určitě sázet nepřestane, a pak se rozloučil. A my mu přejeme, aby to třeba v Eurojackpotu vyšlo i napodruhé.

Výhra v Extra 6 je v Eurojackpotu poměrně častá. Takže až si příště budete pořizovat tiket, doplňkovku určitě nezapomeňte zaškrtnout. A jestli by se i vám hodily ony 2 miliony korun, zajistěte si svoji sázenku do pátečního slosování na tomto odkazu.

Úvodní fotografie je pouze ilustrativní.
18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Komerční článek


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články