Módní policie: Jan Bendig dorazil na natáčení seriálu v zeleném. Vypadal jako šéf žabího mafiánského gangu

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
jan bendig
Zdroj: Profimedia

Jan Bendig už dávno není nesmělým chlapcem, který dorazil na casting SuperStar v roce 2009 rozklepaný trémou. Se světem showbyznysu se sžil a přizpůsobil tomu nejen své vystupování, ale také outfity. Fanoušci ho znají jako mladíka, který se barev a originálních vzorů rozhodně nebojí.

Několikrát se objevil na veřejnosti v opravdu zajímavých modelech a i nadále dokazuje, že teď už si věří a předvést se dovede opravdu v čemkoli. Přesvědčil o tom i fanoušky na instagramu, kterým se ukázal ve výrazném obleku ku příležitosti natáčení hraní reality show Praha – Den & Noc.

K té měl totiž společně s Monikou Bagárovou možnost natočit úvodní písničku. Na sociální síti se svěřil, kdo je jeho oblíbenou postavou, se kterou měl dokonce tu čest se vyfotit. Vedle Pavlíny Sigmundové, která hraje Leylu, vypadal ve svém obleku Bendig jako šéf žabího mafiánského gangu.

Vybledlý žabák

Bendig na sebe na natáčení seriálu oblékl světle zelený oblek, ve kterém se sebe rozhodně upozornil. Zatímco kalhoty mu byly dlouhé a tak trochu si po nich šlapal, rukávy saka frajersky vyhrnul až nad lokty. Pod vrchní díl si nevzal košili, takže odhalil fanouškům i velkou část hrudníku.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jan Bendig (@bendigjan)

Kolem krku si pověsil několik širokých lesklých řetězů padajících až do poloviny své nahé hrudi, a aby ukázal, že se šperky skutečně netroškaří, na ruce se mu třpytil obrovský prsten.

Po Danielu Nekonečném málokdo věřil, že by se dokázal někdo další proslavit nošením barevných obleků v kombinaci se slunečními brýlemi. Bendig by ale v klidu mohl jeho odkaz následovat. Zvolil sice jinou barvu oblečení, nezapomněl ale na výrazný doplněk na očích. Sluneční brýle se silnými červenými obroučkami dotvořily jeho vzhled mafiánského bosse, který rádoby skrývá svou tvář a zároveň ukazuje veškeré své bohatství ověšen řetězy a prsteny.

Spíše než drsného šéfa lidmi vedeného gangu ale ve vybledlé zelené připomněl Bendig mafiána žabího. Při pohledu na jeho vzezření by možná celou řadu umělců napadl scénář na pohádku, ve které záporáky tvoří zločinecká skupina obojživelníků. A Honza by hned dostal hlavní roli.

Úsměvem neoklamal

Bendig nasadil na fotce se Sigmundovou úsměv, kterým chtěl nejspíš ukázat, že i za slunečními brýlemi a v podezřelém obleku by se stal ve filmu kladnou postavou. Jeho vzhled ale jednoduše mluví za vše a ani milým pohledem nikoho neoklamal.

Je ale vidět, že si natáčení seriálu Praha – Den & noc užil. Ve svém outfitu zářil sebevědomím, a zelený kostým se tak určitě zapsal mezi outfity, na které fanoušci nikdy nezapomenou. Zda v dobrém, nebo špatném slova smyslu, to asi záleží na vkusu.

Zdroj: Instagram

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články