Marek Ztracený se synem v nemocnici. Ten už ví, co si pořídí za peníze z pojistky

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
marek ztraceny
Zdroj: Nextfoto

Zpěvák Marek Ztracený je uprostřed svého turné, ale i během krátkého volného času se ho snaží trávit s rodinou. Jeho syn už ho pomalu dorůstá a zkouší různé triky, nejen na kole.

To ho teď bohužel stálo pobyt v nemocnici. Podle snímku, který Marek ukázal na svém instagramu, má celou ruku v sádře a k tomu ještě drobnější zranění na obličeji. Není to poprvé, co skončil v nemocnici, na podobné excesy jsou u Ztracených zvyklí.

Marek mladší si pobyty vyloženě užívá

„Ach jo… Koupím pud sebezáchovy. Značka spěchá. Už jsem si říkal, jestli pojedeme tentokrát na dovolenou bez sádry nebo nějakého šití. Nepojedeme! Ale má to i své výhody… Budeme mít přednost ve frontě do letadla,“ napsal zpěvák na svůj instagram.

Fanoušky pobavil i následujícími větami. „Jen nám asi bude trochu pípat na kontrole, protože tam má i dráty. Je to malej hrdina a už vtipkuje se sestřičkami a radí jim, co a jak mají dělat … To má nejspíš po mamince,“ popsal pobyt svého syna v klatovské nemocnici.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Marek Ztracený (@marekztraceny)

Zranění vypadá vážně, ale skoro nic to není

Jeho syn už nyní je na peníze a ví přesně, co si koupí, až mu přijde pojistka. „Celkově je v dobrém rozpoložení a už vypráví, jaký skoky na kole bude zkoušet, až mu to sundají…,“ doplnil. Sám je ale uprostřed svého turné, takže u syna nemůže být celý den.

Na snímku jsou již oba vysmátí, a není divu. Zpěvákovi se mimořádně daří, jeho syn je sice malým kaskadérem, ale stejně jako jeho táta žije život naplno. Plné ruce práce tak bude mít Marcela, která o malého Marka bude muset pečovat.

Ztracený neřekl, z jakého sportu má jeho syn zranění, ale už dříve prozradil, že ho lákají nové sporty. „Jezdí na čtyřkolce a motorce (za což mě maminka mimochodem nesnáší), na kole, koloběžce, lyžuje, hraje hokej, neustále zkouší jakýsi parkur,“ uvedl Ztracený pro Blesk.

Zdroj: Blesk, Instagram

Autor: Raina Tomanová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články