Heidi Klum se toho nebojí. S manželem zveřejňují polonahé fotky

od Soňa Jiroutová
2 minuty čtení
Klum Kaulitz
Zdroj: Profimedia

Heidi Klum si po svatbě s mladším zpěvákem skupiny Tokio Hotel Tomem Kaulitzem nedá pokoj, jako by měla potřebu dokazovat, že věk je jenom číslo.

Na jejím instagramu stále častěji najdete fotky, kde je buď zcela nahá, nebo polonahá. Nyní dokonce do nudistických fotek zahrnula i manžela, který si svou chloubu zakrýval pouze ručníkem.

Na hory koukat nebudete

Je jí 49 let, ale málokdo by jí to tipoval. Může si totiž bez problémů dovolit pózovat polonahá a bez make-upu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Heidi Klum (@heidiklum)

Její poslední fotka je důkazem toho, že modelka vůbec nestárne. Své krásné tělo vystavila u otevřených dveří s výhledem na krásnou přírodu a hory. Ale i kdybyste chtěli sebevíc, tak na přírodu na fotce koukat nebudete.

Heidi si totiž pro fotku zvolila miniaturní bikiny a horní díl si nevzala vůbec. Prsa jí na fotce lehce zakrývají vlasy a ruka.

S manželem jsou nazí rádi

Že nejspíše většinu času tráví manželé nazí, dokazuje i další zveřejněná fotka. Ačkoliv ji Heidi nazvala „horké dívčí léto“, tak by se stejně tak dala nazvat „horké mužské léto“.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Heidi Klum (@heidiklum)

Její manžel Tom na fotce odpočívá zcela nahý, zakrytý na intimních místech pouze ručníkem.

Heidi na fotce smyslně vyplazuje jazyk a je jasné, že i po letech manželství jim to stále klape.

Ačkoliv se toho Heidi nebojí a polonahé fotky sdílí často, tak přeci jen jedno raději neriskuje – komentáře. U všech fotek s polonahým obsahem modelka raději komentáře vypíná. Možná jen nechce číst oplzlé komentáře, ale je stejně tak možné, že není připravená na kritiku.

Přeci jen, ačkoliv tělo má božské, má svůj věk a je mámou tří dětí. Ne všem jejím fanouškům se její nový styl sebeprezentace musí líbit. A Heidi si je toho nejspíše vědoma.

Zdroje: Instagram

Autor: Soňa Jiroutová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články