Veronika Khek Kubařová manžela sbalila oblečená jako prostitutka. Dočkal se i striptýzu

od Soňa Jiroutová
2 minuty čtení
Veronika Khek Kubarova
Zdroj: Martin Hykl Czech News Center / CNC / Profimedia

Tatínek chtěl, aby se dcera stala kuchařkou. Měl za to, že herectví pro ni není vhodné. Měla však svoji hlavu a nyní patří mezi nejobsazovanější herečky. Řeč je o Veronice Khek Kubařové. Ta během rozhovoru u Honzy Dědka práskla, že s manželem se seznámila v roli prostitutky.

Herečka je šťastně vdaná za režiséra Pavla Kheka a letos společně oslavili sedmé výročí svatby. To už je jubileum, při kterém se dá mnohé rekapitulovat. Například se dá vzpomínat na seznámení a to měli tito dva opravdu kuriózní.

Během lockdownu dostalo manželství zabrat

„Po škole jsem šla kvůli zaučení do Mladé Boleslavi. Na oblasti se totiž člověk dostane k různorodým rolím a zaučí se. Je to dobrá praxe. Šel tam i můj spolužák Matouš Ruml. A tam jsme se také poznali s Pavlem. Jedna z prvních věcí, kterou jsem tam zkoušela, byl Miláček, ve kterém jsem hrála prostitutku. On to obsazoval a všechny moje výstupy spočívaly ve striptýzu,“ vzpomínala herečka v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

„Nevím, jestli to obsazoval s výhledem do budoucna, možná jo. Oba jsme ale byli šťastně zadaní jinde. Režiséři ale rádi do takových rolí obsazují mladé herečky, které ještě nevzdorují. V dalším představení jsem hrála taky prostitutku a pak jsme se vzali,“ shrnula jejich seznámení a vztah vtipně.

V manželství je herečka spokojená, ačkoliv lockdown jim dal prý zabrat. Jak se svěřila v rozhovoru pro Super, tak když byli s manželem zavření, začali vylézat kostlivci a bylo co řešit.

„Ale když se to pojme tak, že se to vyřeší, tak z toho může vzniknout i posun v tom vztahu. Což se, myslím, stalo nám,“ uvedla s tím, že krizi překonali.

Raději než prostitutky má ráda princezny

Naposledy mohli diváci herečku vidět v pokračování úspěšné pohádky Tajemství ztracené bambitky, kde si zahrála velmi nešikovnou královnu, která hledá manžela.

K pohádkám má herečka kladný vztah. „Jsem velká milovnice pohádek. Když hrajete princeznu, máte nástup do maskérny asi o hodinu a půl dříve než ostatní, protože se z vás snaží vytvořit krásnou bytost. To je na té roli nepříjemné. Jsem ale šťastná, že jsem si princezny zahrála. Už to skončilo, ale užívala jsem si to,“ zavzpomínala na natáčení zmíněné pohádky.

Možná právě díky své romantické povaze a pohádkovému náhledu na svět bylo pro herečku těžké naučit se žít v Praze.

„Byla jsem taková nesamostatná, trošku mi to trvalo,“ vzpomínala na studium v Praze. Po škole se tedy raději vydala do menšího města, již zmiňované Mladé Boleslavi.

Mimochodem na Mladou Boleslav vzpomíná Veronika velmi hezky. S Matějem Rumlem si zde oblíbili vinárnu a zůstala jí věrná dodnes.

Zdroje: Prima, Super, Stream

Autor: Soňa Jiroutová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články