Leoš Mareš vítá prázdniny s dcerou v náručí. Rodinný snímek rozněžnil fanoušky

od Raina Tomanová
1 minuta čtení
leos mares
Zdroj: Nextfoto

Leoš Mareš se rád chlubí svou první a jedinou dcerou Alex, kterou mu porodila jeho druhá manželka Monika. A není divu. Jeho malá dcerka je totiž kopií svých rodičů a hlavně vypadá roztomile.

Leoš se pravidelně fanouškům na instagramu ukazuje nejen v prostředí svého domova, ale také na koncertech nebo výletech, které jako rodina absolvují. V sérii několika fotografií ukazuje tradičně sebe a Alex, přidala se také jeho manželka Monika, pro kterou je dcera prvním potomkem.

Moderátor miluje svou rodinu nade vše

Ač se to většině lidí možná nelíbí, Leoš Mareš by kvůli své rodině obětoval hodně. Ukazuje se, že je to skvělý táta, který se věnuje nejen své nejmladší dceři Alex, ale také svým dvěma synům, které má s manželkou Monikou Poslušnou.

Ta se ho mimo jiné zastala v kauze, ve které byl Mareš nařknutý z toho, že má dítě se svou současnou ženou pouze proto, že to chtěla ona. Pravdou je, že Monika již měla na dítě dávno věk, lež je ale to, že by se Leoš vůbec nezajímal.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares)

Štěstí z nich přímo čiší

Leoš na snímcích ukazuje svou několikaměsíční Alex, jak se kochá přírodou. Sice ji ještě nezajímá, že začínají prázdniny, ale Mareše pravděpodobně čekají volné dny, které si bude užívat právě se svou rodinou.

Na posledním snímku můžete vidět celou šťastnou rodinku. Všichni tři se dívají do objektivu, malá Alex je na rukou svého tatínka, Monika se něžně tulí k Marešovi, který má rozzářený úsměv od ucha k uchu.

Vyloženě si chvilky s rodinou užívá, stejně jako Monika, která se nebojí ukázat ve společnosti jen několik měsíců po porodu. Vypadá totiž skvěle a mateřství jí hodně prospělo. Navzájem o sobě s moderátorem mluví pouze hezky a je vidět, že jejich vztah je plný lásky.

Zdroj: Instagram

Autor: Raina Tomanová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články