Komerční sděleníZajímavosti

Digitalizujte HR u vás ve firmě

od Šárka Cvrkalová
< 1 minuta čtení
kancelar
Zdroj: Shutterstock

Digitalizace šetří čas i peníze, a to ve všech možných oblastech podnikání. Téměř v každé firmě se dá ušetřit třeba digitalizací HR, tedy lidských zdrojů. Spravujte všechny informace o svých zaměstnancích v jednom systému, který toho mnoho vyřeší za vás.

Složitá HR administrativa bude hračkou s HR systémem Sloneek. Do firem přichází proto, abyste mohli věnovat méně času administrativě a více času vašim lidem.

Co všechno takový chytrý systém zvládá?

Zařídí evidenci všech lidí, kteří mají s firmou něco společného, ať už jde o trvalé zaměstnance, externisty, nebo třeba brigádníky. Každý zaměstnanec má v systému svou složku, v níž najdete veškeré informace na jednom místě.

Systém si uchovává firemní strukturu, takže zaměstnanci jsou uspořádaní do stromu, personalistika tedy zůstává přehledná. Už při nástupu zaměstnance systém ohlídá splnění veškerých onboardingových procesů, dále hlídá pravidelné hodnocení, vzdělávání a mnoho dalšího.

Do firmy ho integrujete snadno

Systém se dokáže propojit s dalšími digitálními nástroji, jež ve firmě používáte, ať už jde o Slack, Google Calendar, ICE Warp, MS Active Directory či Microsoft 365. Jeho samotná integrace je velice snadná, 80 % středně velkých firem má základní funkcionalitu nastavenou do tří dnů od importu uživatelů. Kompletní zavedení všech potřebných modulů obvykle nezabere více než dva týdny.

A kdybyste měli jakýkoliv problém, stačí se ozvat, nástroj má skvělou podporu v češtině i slovenštině. Školení používání systému v drtivé většině případů není třeba, systém je intuitivní, případně můžete využít kontextovou nápovědu, instruktážní videa a bohatou knowledge base. Vedení lidí se systémem Sloneek je hračkou.

A to nejlepší na závěr? Systém Sloneek si můžete vyzkoušet. Dva týdny ho lze používat zdarma bez nutnosti přidání kreditní karty. Pak se rozhodnete, jestli vám usnadňuje činnost, nebo se obejdete bez něj.

Autor: redakce


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články