Barbora Mudrová porodila. Prozradila také jméno potomka

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
barbora mudrova
Zdroj: Nextfoto

Herečku Barboru Mudrovou můžete znát hlavně jako zlou a nepříjemnou Áju z nekonečného seriálu Ulice. I navzdory prognózám lékařů dokázala otěhotnět a nyní se pochlubila synem.

Mudrová sdílela snímek sebe samé a malého Kristiánka, jak synka pojmenovala. Přiznala, že porodila už před několika dny, ale na instagramu se ukázala s Kristiánem až nyní. Herečka přitom podle odborníků neměla šanci otěhotnět kvůli zdravotním problémům.

Překvapení v podobě těhotenství

Už při sdělení, že je herečka těhotná, nemohla uvěřit slovům lékařů. „Před deseti lety mě potkal první gynekologický zákrok, pak další a další. Nikdo nevěděl, proč se mi to děje, a doktoři zvonili na poplach, abych měla děti co nejdřív,“ svěřila se Barbora.

Dlouho se to ale nedařilo, přitom si dítě, i vzhledem ke svému věku, moc přála. Proto byla velmi překvapená a zároveň šťastná, že se to skutečně povedlo. S partnerem se na dítě moc těšili. V seriálu byla přitom těhotná s někým, s kým vůbec zůstávat nechtěla.

„Už je to pár dní… jsme v pořádku a teď konečně i doma. Sláva všem maminkám, které porod zvládly! Vítej u nás, Kristiánku,“ napsala herečka svým sledujícím. K narození miminka jí blahopřála například její kolegyně, ale také její fanoušci.

Herečce to navíc takhle po porodu velmi sluší. Ukázala se v nemocničním oblečení, ale šťastná, že má malého synka konečně u sebe. Sympatickou zrzku teď čekají jiné starosti než pouze natáčení nebo představení v divadle.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Barbora Mudrova (@barbora_mudrova)

Jako těhotná procestovala republiku a postavila se strachu

S novou situací se ale musela vyrovnat a udělala to po svém. Rozhodla se procestovat republiku křížem krážem. „Nevěděla jsem, co s tím. Byl to i velký důvod, proč jsem tenkrát utekla do hor a přešla celou republiku,“ řekla Mudrová pro Život v Česku.

„V dlouhém lockdownu jsem se rozhodla, že konečně překonám svůj strach ze spaní sama v lese a vyrazím na tuto cestu. Čím častěji totiž takto spíte, tak zjistíte, že už vám vlastně vůbec nevadí, že kolem vás praskají větvičky, něco funí, něco dupe a ráno se probudíte s batohem plným slimáků,“ prozradila o svém strachu.

„Snad klid a láska mého Martina, který byl velkou oporou, ačkoliv jsme se neznali tak dlouho… Jednoho dne koukám a nemůžu uvěřit, že jsem v druhém měsíci,“ uvedla několik týdnů před porodem. Podle toho můžeme soudit, že s těhotenstvím opravdu nepočítala.

Zdroj: Instagram, Život v Česku

Autor: Raina Tomanová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články