Dara Rolins si užívá soukromé chvilky v Turíně s Pavlem Nedvědem. Ten jí věnoval nevěřícný pohled

od Raina Tomanová
< 1 minuta čtení
dara rolins
Zdroj: Nextfoto

Dara Rolins opět cestuje a užívá si se svým přítelem, fotbalistou Pavlem Nedvědem. Tentokrát zveřejnila i snímek, na kterém se Nedvěd něčemu hodně diví. Možná tomu, že jeho přítelkyně dělá snímky za chůze.

Dara Rolins nedávno vystoupila na finále Miss České republiky, kde si zazpívala před plným sálem lidí. Jako úspěšná slovenská zpěvačka si tak může dovolit několik dovolených ročně. Vyrazila se svým přítelem a pochlubila se místy, na kterých aktuálně pobývá.

Ve slunné Itálii si užívají romantiku a jídlo

V Turíně je aktuálně velmi krásné počasí, a tak oba milenci využili volného času a společně ho tráví právě v Itálii. Zpěvačka pak na instagramu zveřejnila veselé fotografie, na kterých je ona sama, ale také Nedvěd.

Na jedné z nich je doslova „vykulený“ z toho, co Dara dělá. Možná zrovna něco říkal nebo nepochopil, proč se Dara fotí zrovna v okamžiku, kdy mají docela naspěch. Snímek je navíc značně rozmazaný, takže nad ním zpěvačka asi moc nepřemýšlela.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Láska jim jenom kvete

Nedvěd má v Turíně práci, ale na svou lásku si vždycky čas udělá. Dara za ním byla před několika týdny, kdy se společně s dcerou Lolou vracela z dovolené z Ameriky. Její dcera měla ve škole volno, které Dara využila k cestování.

Miluje cestování hlavně do teplých krajin, ale ráda také poznává ostatní země. V Turíně byla už poněkolikáté, a to hlavně kvůli Nedvědovi. Dlouhé měsíce byla jejich láska tajemstvím, oba si užívali pouze přítomnost jeden druhého.

Až poté vyšlo najevo, že je Rolins znovu zamilovaná. Že to bude zrovna český fotbalista, asi nečekal nikdo. Vypadají spolu ale velmi šťastně, a Dara ráda prezentuje sebe i Pavla jako sympatický pár, který si užívá života.

Zdroj: Instagram

Autor: Raina Tomanová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články