Gábor Boráros konečně přiznal, že podvedl těhotnou snoubenku. Někdy byl nevěrný, někdy ne, zní jeho vysvětlení

od Markéta Krejčí
1 minuta čtení
Gabor Boraros
Michal Beránek / CNC / Profimedia

Kolotoč, který se rozjel po návratu MMA zápasníka Gábora Borárose z reality show Survivor Česko Slovensko, zřejmě nikdo nečekal. Místo toho, aby se lidé starali o jeho zdraví a jeho čerstvé rodičovství, zajímají se o jeho nevěru. K té se poprvé doznal i sám zápasník.

Gábor Boráros byl jedním z VIP účastníků soutěže Survivor Česko Slovensko. Svou účast ale nakonec musel vzdát, neboť měl problémy s kolenem, a hned po návratu musel dokonce na operaci.

Nevěrný během těhotenství snoubenky

Na letišti ho tehdy byla přivítat jeho vnadná přítelkyně, která byla v pokročilém stádiu těhotenství. Pár působil jako reklama na rodinné štěstí. Ovšem chyba lávky.

Krátce po porodu vydala sportovcova snoubenka Monika Jákliová velmi emotivní vyjádření, kde otce svého čerstvě narozeného dítěte obviňuje z nevěry.

„Ano, stalo se to, co jsem si nepřála ani v nejhorším snu. Opravdu si myslím, že každá žena si zaslouží být milovaná zejména v období, kdy dá život dítěti. Gábor hledal svoje štěstí někde jinde. Už ho nedokážu vidět jako svého partnera, ale ani jako zodpovědného otce malé dcerky,“ napsala podle Extra na svůj instagram.

Sportovec raději zatloukal

„Na takové p*čoviny já nereaguji, nečtu to a je mi jedno, proč a co se kde psalo. Všechno je v pořádku, měl jsem operaci, jsem zdravý, mohu dál trénovat,“ reagoval tehdy Gábor pro Nova Plus.

Jak se ale postupně ukazuje, tak v tomto případě zřejmě platí okřídlené „na každém šprochu…“. Zápasník MMA se totiž přiznal deníku Super.

Nevěra? Někdy ano…

Na otázku, zda byl nevěrný, odpověděl: „Někdy ano, někdy ne.“ Těžko odhadovat, co tím vlastně přesně chtěl říct, pravdou ale je, že se jeho život od základů mění.

Účastník Survivoru se totiž bude mimo jiné stěhovat. „Jako rodiče fungujeme nadále, ale teď hledám byt. Budu bydlet sám,“ vysvětlil deníku.

Zdroj: Extra, NovaPlus, Super

Autor: Markéta Mladá


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články