Módní policie: Andrea Verešová přiletěla z Dubaje rovnou na molo. S obrovskou korunou vypadala jako královna

od Markéta Krejčí
2 minuty čtení
Veresova Andrea
Zdroj: Czech News Center / Pavel Machan / CNC / Profimedia

Krásná Andrea Verešová si ještě nedávno užívala pohodu na pláži v Dubaji. Pak si musela ale rychle zabalit plavky, sednout na letadlo a dorazit na Slovensko. Konala se tam totiž prestižní módní akce Bratislavské módní dny, kde byla Andrea jednou z hlavních aktérek.

Andrea Verešová trávila posledních 14 dní v krásné prosluněné Dubaji. Jak jsme minule psali zde, dovolenou v exotické destinaci si pořádně užívala.

Pak ale musela rychle sbalit kufry a vyrazit do své domoviny na Slovensko. Tam ji totiž zavolaly velmi zajímavé pracovní povinnosti.

Významná akce pro začínající návrháře

Miss Slovensko roku 1999 byla totiž jednou z předvádějících na prestižní akci Bratislavské módní dny, které letos probíhaly 25–26. května.

Jednalo se už o 17. ročník této velkolepé módní show, která probíhala přímo na řece Dunaj. Příležitost letos dostali návrháři ze Slovenska, ale také z České republiky a Ukrajiny.

Verešová se ukázala přímo na mole

Není tak příliš překvapivé, že si takovouto událost nenechala tato slavná slovenská diva ujít. Zajímavé ale je, že nebyla pouhou divačkou.

Ve svých jednačtyřiceti letech ji pořadatelé povolali přímo na molo. A rozhodně nešlápli vedle. Andrea vypadala na mole prostě nádherně.

Veresova Andrea

Zdroj: Profimedia

Korunu jako královna

Jak se modelka pochlubila na svém instagramu, měla na sobě krásné šaty z bílé krajky s dlouhými rukávy a prostřihem v oblasti zad.

Třešničkou na dortu byla masivní zlatá koruna, kterou měla Andrea na hlavě. Krásný šperk měl motiv půlměsíců a byl doplněn perlami. Jak je vidět, Andrea zkrátka ještě nepatří do starého železa.

Zdroj: Instagram, Refresher, Ženskýweb

Autor: Markéta Mladá


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články