Třetí dovolená za krátkou dobu. Simona Krainová se už zase s divokým účesem a v bikinách promenáduje na pláži

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
simona krainova
Zdroj: Nextfoto

Česká topmodelka Simona Krainová si rozhodně umí užívat života. Střídá dovolenou za dovolenou a je jasné, že nejraději ze všeho má sluníčko, pláž a moře. Tentokrát se v plavkách předvádí v Dominikánské republice a do Čech posílá přes instagram fanouškům pozdravy v podobě fotek.

V nedávné době Simona prošla detoxem na Srí Lance, pak si užívala romantickou dovolenou na Maledivách. Teď vzala celou rodinu na ostrov v Karibiku a nejen svému partnerovi, ale i všem fanouškům a sledujícím dokazuje, že je ve 49 letech stále ženou, která ovládá svět modelingu.

Svět je podle jejích slov lepší v bikinách. A jak je vidět, mnozí fanoušci mají také hned lepší svět, když je Simonin instagram zaplněný jejími fotkami v těchto dvoudílných plavkách. Modelka rozhodně ví, jak svůj dokonale strávený čas na pláži ještě proměnit v srdíčka na sociálních sítích.

Moře, sluníčko a drink

Dokonale strávený čas je pro Simonu den na pláži, hodiny opalování, svůdná procházka po pláži a nějaký ten exotický drink. To všechno je jasné z jedné jediné fotky, i tak jich ale pro jistotu modelka sdílela s fanoušky víc pro případ, že by někdo její záliby neodhadl na první dobrou.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený simonakrainova (@simonakrainova)

S divokým kudrnatým účesem ukazuje na pláži, že v bikinách rozhodně chodit umí a že moře se jí nikdy neomrzí. Fanoušci mohou jen závidět. Jenomže se zdá, že většina sledujících Simoně už třetí dovolenou ve velmi krátké chvíli přeje. V komentářích se to hemží pochvalami.

Simona Krainová je podle fanoušků doslova dokonalá bohyně, královna krásy, skvělá a elegantní žena, která má navíc vynikající vkus na plavky. Taková slova jistě modelku těší a před spaním si na dovolené čte místo pohádek instagramové komentáře pro sladké sny.

Chleba a bůček už nikdy

Někteří fanoušci samozřejmě připisují z legrace závistivé komentáře, jiní ale Simoně přejí, aby se z dovolené vrátila se skvělou náladou a vzpomínkami, které stojí za to. A pak je tu pár jedinců, které dokonce fotografie Simony inspirují ke změně životního stylu.

„Já už ten chleba a bůček jíst nebudu,“ slibuje jedna fanynka s tím, že by také chtěla mít tak dokonalou postavu jako modelka. „Jste nejkrásnější,“ dodává. „Určitě jste se upsala peklu, že tak dobře vypadáte. S pravdou ven!“ podezírá Simonu další sledující.

Ať už může za krásu Krainové peklo, nebo detox ze Srí Lanky, fanouškům se její fotografie líbí. Zdá se, že jich nikdy nemají dost. Že by se Simona začala nudit, tak nehrozí, vždycky bude mít důvod vyrazit na pláž, aby nafotila nějaké nové snímky pro sledující.

Zdroj: Instagram, Aha!

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články