Arnošt Goldflam pobavil historkou o své první noci se ženou. Stála ho 70 korun

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
arnost goldflam
Zdroj: Profimedia

Arnošt Goldflam je český herec, kterému je dnes už 75 let. I ve svém věku má ale spoustu energie a nebojí se mluvit ani o tématech, se kterými mají dokonce i někteří mladí trochu problémy. Pikantní detaily ze svého života prozradil jako host v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Jen málokdo by si pomyslel, že dokáže ve svém věku Arnošt Goldflam mluvit o ožehavých tématech. On se ale rozhodně nestydí, naopak se v televizním pořadu možná až příliš rozvášnil. Diváci se tak dozvěděli detailní příběh o tom, jak přišel herec o panictví.

Žádná velká romantika to ale nebyla. Jako mladík prý příliš oblíbený u žen nebyl, proto na svůj první sexuální zážitek čekal až do svých dvaceti. A ani pak nešlo o milování z lásky. Jeho otec se jednoduše rozhodl, že už je načase, aby se syn některé věci naučil, proto mu dal kontakt na ženu lehčích mravů.

Za 70 korun

„Dřív to bylo tak, že otcové brali syny do bordelu, ale v roce 1966 žádné bordely nebyly. Ale on říkal, že jednu takovou osobu zná, a dal mě s ní dohromady,“ vysvětlil překvapenému Honzovi Dědkovi Arnošt, který ještě předtím řekl, že ho žádná jiná nechtěla.

Nezkušený mladík tehdy přišel nesměle do bytu, kde mu prý žena řekla, aby se omyl. Jelikož netušil, co se po něm chce, přistoupil k lavoru s vodou a omyl si obličej. „Šel jsem k tomu lavoru a jako člověk nezkušený jsem nabral vodu a ošplíchl jsem si ksicht. Pak to proběhlo, nebyla to žádná sláva, stálo mě to 70 korun,“ popsal se smíchem.

„Pak zase řekla, že se můžu umýt. Já jsem to zase nepochopil, šel jsem k tomu lavoru a ošplíchl jsem se znovu. Odešel jsem a už jsem nebyl panic,“ dodal Arnošt. Následně prý už věděl, co a jak, takže se nedržel zpátky. Ženy mu najednou připadaly úplně jiné.

Dvakrát ženatý

S kolika ženami si později zkušenost zopakoval, to Arnošt v pořadu nesdělil. Ví se o něm ale to, že je dnes podruhé ženatý. Z prvního manželství má navíc dceru. O pikantních a složitých tématech se nikdy nebál mluvit a i proto si mohl zahrát v kontroverznějších filmech.

Je známý například díky své roli v komedii Dědictví aneb Kurvahošigutntag, zahrál si také v seriálu Špunti na vodě. Ačkoli je hercem spíše menších rolí, žádná z nich se nedá zapomenout. Navíc je také skvělým spisovatelem, a to překvapivě i příběhů pro děti.

Ukazuje se, že tomuto umělci není žádné téma cizí. V jednu chvíli totiž dokáže být milým dědečkem, který přemýšlí nad vhodnými pohádkami pro děti, v tu druhou ale bez jakýchkoli problémů mluví o tom, jak poprvé strávil noc se ženou. Rozhodně jde o člověka, který se v showbyznysu neztratí.

Zdroj: 7 pádů Honzy Dědka, Novinky, TV Blesk

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články