Xénia ze Survivoru vysvětlila, jak to má po návratu s přítelem, na nějž se tiskla polonahá u moře

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
xenia survivor
Zdroj: TV Nova

Xénia Gregušová je podle svých slov ambiciózní a cílevědomá. V Survivoru si zvládla udělat přátele i nepřátele, mnoho fanoušků ale zajímá i její osobní život. Na sociální síti se totiž poslední dobou začaly zase ukazovat fotky, na kterých je se svým přítelem Lukášem Stanislavem.

Pár se seznámil před lety při natáčení reality show Farma, kterou Xénia vyhrála. Teď, když se proslavila i v Survivoru, si i její partner přijde na slušnou popularitu. Řada fanoušků se tak o vztah hrdinky z ostrova zajímá. Zaujala je mimo jiné i jedna ze starších fotografií, kde se k sobě pár doslova tiskne nahými těly.

Snímek, na kterém stojí dva mladí lidé v řece a objímají se, připadá někomu možná až moc kontroverzní. Xénia je na něm nahoře bez a její hrudník tak ukrývá pouze partnerovo objetí. On má ale z fotografie radost, a na sociální síti dokonce popsal, jak moc podle něj snímek vyjadřuje.

Proto černobílá

„Proč černobílá?“ ptá se Lukáš u svého snímku. „Můžeš se na tu fotku podívat ze dvou pohledů. Buď vám přijde kontroverzní a hledáte negativa, nebo ji v souladu s naší láskou vnímáš jen jako pozitivní energii, která je pro nás prioritou,“ objasnil.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Luky (@lukas.stanislav)

Fanoušci v komentářích pak ukázali, že skutečně polovina z nich bere fotku velmi pozitivně, zatímco ti ostatní ji berou trochu s rezervou a zdá se jim, že jsou takové intimnosti na instagramu už možná příliš. I tak se ale o vztah soutěžící ze Survivoru s mladým fešákem řada lidí zajímá.

K tomu, jak to mezi ní a Lukášem je, se nedávno vyjádřila i sama Xénia. Ta přidala další společnou fotku pro změnu na svůj profil a o tom, co pro ni její partner znamená, napsala pár slov. Mnozí z nich potom na ni změnili názor. V pořadu se totiž tváří jako drsná holka, ale je vidět, že je i hodně citlivá.

Milion otázek

Xénia na svém instagramu oznámila, že jí přišlo příliš mnoho dotazů na to, aby zareagovala na všechny. Rozhodla se tak alespoň některé týkající se jejího vztahu okomentovat v příspěvku, který sdílela. Milá fotka s jejím partnerem některé rozněžnila.

„Milion otázek mi od vás s ohledem na můj vztah přišlo. Jestli už spolu nejsme, proč pro mě nepřijel na letiště. Někteří z vás možná pochybovali, ale nás to ani na chvíli nenapadlo. Od začátku show jsem počítala každý den, nemohla jsem se dočkat, až se zase uvidíme,“ svěřila se.

„Když už jsem se měla vrátit domů, Luky měl bohužel zrovna naplánovanou cestu do zahraničí. Proto pro mě nepřijel a já si na něho musela ještě chvíli počkat. Ale, jak se říká, kdo si počká, ten se dočká. A ten den nakonec přišel,“ dodala s tím, že o to více si teď svého partnera užívá a rozhodně se nic jako rozchod nekoná.

Zdroj: Instagram

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články