Jaroslava Obermaierová vzala syna do společnosti. Ten potřebuje neustálou péči

od Markéta Krejčí
2 minuty čtení
Obermaierova Jaroslava
Zdroj: Profimedia

Dnes pětasedmdesátiletá herečka Jaroslava Obermaierová byla za mlada pěkná dračice. Kromě oficiálních partnerů měla i pěknou řádku těch neoficiálních. K tomu měla práce nad hlavu a nikoho tedy nepřekvapovalo, že rodinu neplánuje. Pak ale přišel zlom, který celý její život změnil.

Jaroslava Obermaierová, kterou znají diváci především ze seriálu Ulice, kde se objevuje neuvěřitelných 16 let, patřila zvláště před revolucí k hojně obsazovaným herečkám.

Svoboda jí vyhovovala

Její devízou, kromě nesporného hereckého talentu, byla i její krása, která přitahovala řady mužů. Jedním z nich byl například i Michal Pavlata. A jak jsme psali nedávno, moc dobře věděl, že Jaroslava nebyla úplně monogamní.

Se svým životem filmové hvězdy byla dlouhou dobu zcela spokojená. Vdavky, či dokonce založení rodiny pro ni dlouho nebylo na pořadu dne. Vše se změnilo, když jí bylo 36 let.

Nemoc maminky a těhotenství

„Vážně mi onemocněla maminka. A protože jsem jedináček, byla jsem na matku hodně fixovaná, a tak jsem se najednou úplně vyděsila. Říkala jsem si, že pokud ji ztratím, tak kdo tu pro mě bude?“ zavzpomínala herečka v pořadu Exkluziv.

Shodou okolností krátce nato otěhotněla se svou tehdejší známostí Richardem Čechem, kterého si dokonce vzala za muže, aby byla její rodina kompletní.

Manželství však nevydrželo. Jak se ukázalo, její nový muž byl „nemakačenko“, který z Obermaierové jen tahal peníze. K tomu také holdoval alkoholu a v podroušeném stavu nešel pro ránu daleko.

„Týden před narozením Jarouška mi umřela maminka. Tatínka jsem neměla už od mých deseti let. A Richard mi nedal ani korunu, ještě jsem ho musela živit. Tak si umíte představit, jak jsem na tom asi tehdy byla psychicky,“ zavzpomínala kdysi herečka pro deník Aha!

Syn potřebuje neustálou péči

Ačkoliv po dětech nikdy vyloženě netoužila, nakonec je ráda, že syna má. Dokonce ho občas bere i s sebou do společnosti, kde se Jaroslav cítí jako ryba ve vodě.

profimedia

Zdroj: Profimedia

Na své mamince je ale velmi závislý. Má několik zdravotních potíží včetně lehké mentální retardace. „To víte, mám o něj samozřejmě strach, jsme tu spolu sami. Rozhodně mám obavy, co s ním bude, až tu jednou nebudu,“ svěřila se Vilma z Ulice Blesku.

Zdroj: Ahaonlince.cz, Blesk.cz, Dotyk.cz

Autor: Markéta Mladá


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články