Lucie Šlégrová vystavila své pozadí v plavkách. Manželka bývalého hokejisty má co nabídnout

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
lucie slegrova
Zdroj: Profimedia

Lucie Šlégrová je manželkou bývalého hokejisty Jiřího Šlégra, se kterým to táhne už nějaký ten rok. Lucie patří mezi velmi obdařené modelky, což se také nebojí ukázat na veřejnosti.

Její ňadra jsou zcela přírodní a mají velikost pět, ale Lucie se tentokrát neukázala zepředu, ale naopak zezadu. A že je na co koukat! I její zadeček je totiž dokonalý na pohled. Jiří Šlégr může být spokojený, protože jeho partnerka vypadá nádherně.

Zadeček ukazuje v lázních, kde si užívá s manželem

Lucie patří mezi Miss, soutěž vyhrála v roce 2005 ještě pod svým příjmením Králová. Za sebou má již tři porody, doma se stará společně s Jiřím o tři syny. Jak je možné, že se porody na jejím těle vůbec nepodepsaly? Lucie vypadá naprosto dokonale. Postavu má ale vydřenou, jí střídmě a zdravě a hlavně ji zaměstnávají kluci.

Její zadeček má krásný tvar, kterým se neváhá bývalá Miss pochlubit svým fanouškům na instagramu. Dokonalá postava by se měla ukazovat, a proč ne na sociálních sítích? Navíc snímek fotil její manžel, který si tohoto pohledu může užívat pořád.

Lucčiny křivky jí může spoustu žen závidět. Je štíhlá, její poprsí vyniká ve všech šatech a k tomu vypracovaný zadek, který je snem každé ženy. Její zadeček je rovněž přírodní, tady na rozdíl od některých celebrit, které si ho nechávají tvarovat, napsal Blesk.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lucie Šlégr (@lucieslegr)

Lucii těší slova chvály především od žen

„Tak dost bylo už těch zimních bund. Jak já se těším na jaro a léto, až tu zadnici vyvalím na sluníčku,“ naladila se Lucie v lázních, kam zavítala s manželem. „Tak tady jedna plavková prdelína,“ napsala s humorem modelka.

Na snímku je oděná do černých bikin, ze kterých ale moc vidět není. Fanoušci se zaměřili především na její krásné a hladké pozadí, které vykukuje z bazénku. Lucie se po fotografovi pouze po očku ohlíží.

I dnes chodí Lucie některé přehlídky, i když už vzhledem ke svému věku spíše patří do modelingového důchodu. Fanoušci si nenechali nic pro sebe a snímek okomentovali samými pěknými větami.

Někteří muži dokonce chtěli i fotografii zepředu, což není divu. Sama modelka ale poznamenala, že má raději pochvaly do žen než od „jednodušších stvoření“, jako jsou muži. „Vy jste v topu, naprosto nádherná ženská!“ zněl jeden z komentářů. Lucie má rozhodně důvod potěšit fanoušky svými snímky častěji.

Zdroj: Blesk, Instagram

Autor: Raina Tomanová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články