Václav Noid Bárta vyvedl těhotnou partnerku do společnosti. Prozradil, čeho by se bál, kdyby se mu narodil syn

od Markéta Krejčí
2 minuty čtení
Vaclav Noid Barta
Zdroj: Profimedia

Zpěváku, skladateli a producentovi Václavu Noidu Bártovi se v poslední době mimořádně daří. A to nejen v pracovním životě, ale i v tom soukromém. Už brzy bude trojnásobným tatínkem. Jeho partnerka zveřejnila na instagramu rodinnou fotku. Roztomilejší věc dnes už těžko uvidíte.

Václav Noid Bárta je téměř na „roztrhání“. Pravidelně účinkuje v pořadu Máme rádi Česko, kde zpívá s kapelou. Intenzivně také spolupracuje s krásnou Evou Burešovou.

Té nedávno napsal píseň, kterou otextovala jeho partnerka Eliška. Noid pak dokonce sám natočil k písni i videoklip, na který je velmi hrdý. Povedl se mu totiž celý na jeden jediný záběr.

Samé holčičky

Kromě toho je dvojnásobným tatínkem. Z předešlého vztahu má dceru Terezku, se současnou přítelkyní má dceru Elišku. Svou partnerku vyvedl nedávno do společnosti, konkrétna na premiéru filmu Tajemství staré bambitky 2.

Nyní se celá rodina těší na další přírůstek. Jak to prozatím vypadá, Vašek to zkouší tak trochu „na Gotta“. Vypadá to totiž, že i třetí jeho dítě bude holčička.

Noid si nestěžuje

Jak se hudebník svěřil webu Super.cz, jemu to ale vůbec nevadí. „Holčičky musím víc chránit a víc se o ně starat. Kdyby to byl kluk, tak s humorem říkám, že mi v 15 letech rozbije hubu a vezme mi motorku. A to nechci,“ dělá si legraci zpěvák.

Podle jeho partnerky je nejdůležitější, aby měly všechny jejich děti mezi s sebou dobré vztahy. „Jediné, co si přeju, je, aby se všechny princezny v rodině nadevše milovaly a byly parťačky na celý život,“ napsala své přání ke snímku na instagramu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Eliska Grabcova (@eliskagrabcova)

Roztomilost sama

Na fotografii je zachycena ona, Noid i jejich dcera Eliška. Na stylizovaném rodinném snímku, kde jsou oba partneři v černém, jim to všem neuvěřitelně sluší.

Nejvíce ale malé Elišce. Roztomilejší děťátko byste v českém showbyznyse těžko našli. Tak se necháme překvapit, zda bude další hudebníkův potomek opět roztomilá holčička.

Zdroj: Ahaonline.cz, Instagram, Super.cz

Autor: Markéta Mladá


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články