U Kristýny Bokové ke znásilnění nedošlo. Musela vysvětlit, co znamenají její příspěvky

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
kristyna bokova
Zdroj: Profimedia

Kristýna Boková se v pondělí v noci svěřila svým fanouškům se zážitkem, který by nikomu nepřála. Její zpověď vyděsila také některé její herecké kolegy.

Neznámý útočník se ji měl pokusit znásilnit. Alespoň tak to vyznělo přímo od herečky, která se s traumatizujícím zážitkem svěřila. Nakonec ale všechno bylo jinak, Kristýna musela fanouškům vysvětlit, že je v pořádku. Případ ale řeší policie, aby se mohl prošetřit případný trestní čin.

Boková se vyjádřila v několika textech

„Myslela jsem si, že případnému znásilnění se dokážu ubránit (bolí mě to za všechny, kteří se neubránili), protože když jsem teď v sobotu dostala pěstí v běhu za životem od zla, který spí jen v nás lidech a vychází jako prázdnota ven z lidí, pochopila jsem, že kdyby mě nezachránilo něco, co mě vždy zachrání na hraně toho, co je život a nic. A vždy mi jen ukáže hranu a vrátí mě do laskavé náruče si vážit toho tady a teď. Kdyby těch ran bylo víc nebo o trochu výš, už bych o sobě nevěděla a té síle zla bych se neubránila,“ napsala na sociální síť Kristýna.

V závěru prohlášení pak napsala, že se o žádné znásilnění nejednalo, přesto to vyznělo tak, že podobný zážitek má za sebou. V komentářích jsou pak vidět slova povzbuzení nejen od jiných celebrit. Kristýna poděkovala především své sestře Jenovéfě, která jí pomáhala text sepsat, aby byl správně.

Kristýna si trochu postěžovala na lékaře. „P.S. Jsem v pořádku, nejsem znásilněná, ale víc jsem porozuměla, a to i díky následnému vyslýchání laskavých a soucitných policistů (měla jsem štěstí), přes kontrolu lékařů, kteří už tak laskaví nebyli, i když přes upřímné slzy se probudili, a nakonec přišla soucitná lékařka, která probudila soucit i u svých kolegů…“

Kristýna přiznala strach ze smrti

Herečka následující den vydala další prohlášení, které jste si mohli přečíst v jejích stories na Instagramu. „Mělo to být o tom, že člověk není sám, že strach je hnus a svazuje, ale stojí za to s ním bojovat. Nebyla jsem znásilněná, nebyl to pokus o znásilnění, bylo to napadení zlem a strach ze smrti.“

Svými slovy chce podpořit nejen oběti znásilnění, ale také ostatní lidi, kteří se dostali do podobných konfliktů. Případ už řeší policie, protože Boková se skutečně setkala s člověkem, který ji měl napadnout. Záchranná služba pak ošetřovala neznámého muže, který byl pak odvezen do nemocnice.

„Policie se zabývá případem z Karlína, který kriminalisté vyšetřují jako výtržnost a ublížení na zdraví. Vyšetřování je na prvopočátku a nemůžeme k němu poskytovat další informace,“ řekl pro Blesk Jan Rybanský, který má případ na starost.

Zdroj: Instagram, Blesk

Autor: Raina Tomanová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články