Komerční sděleníRodina a vztahy

Lucka (21): S přítelem jsme zachránili náš vztah, díky zpestřeným postelovým hrátkám

od Luboš Klouček
2 minuty čtení
38193697 s
38193697 s

I mladých lidí se týkají problémy ve vztahu. Sice do vztahu většinou ještě nejsou zahrnuté děti a v mladém věku zatím máte větší šanci, že si najdete někoho nového, lepšího. To však vztahovým problémům neubírá na vážnosti. A mladí lidé kolikrát řeší podobné potíže jako manželé po deseti letech vztahu. Nebo aspoň my jsme takové řešili.

S přítelem nás seznámil společný kamarád. Myslel si, že se k sobě budeme hodit, což byla pravda. Vystudoval stejnou školu, kterou studuji já, stejně jako já je cílevědomý a chce v životě něco dokázat, vyznává zdravý životní styl, rád se vzdělává, umí několik cizích jazyků. K tomu je neskutečně hodný a milý. Od první chvíle mi připadal jako kluk snů, což byl možná právě ten hlavní problém. Měla jsem strach mu cokoliv říct, protože byl tak speciální a unikátní, že jsem si dávala hrozný pozor, co vypouštím z úst. On také příliš nemluvil.

Nerozumíme si? Spíš jsme nebyli ochotní s tím něco dělat

Pár měsíců se táhlo tak, že jsem si neustále stěžovala, proč se o mě zajímá tak málo a proč spolu vůbec nekomunikujeme. Nikam to nevedlo. Z 10 zpráv každý večer se stalo 10 zpráv každý večer + 1 hlasová zpráva ráno. Nevím, jestli mu to připadalo jako zlepšení, ale mně ne.

Byla jsem naštvaná. Probrala mě až promluva do duše právě od toho kamaráda, který nás seznámil. Řekl, že bychom oba potřebovali profackovat, zahodit svou hrdost, přestat předstírat dokonalý vztah a říct si, co opravdu cítíme. A tak jsme to udělali. Bylo to těžké, ale náš milostný vztah se tím výrazně zlepšil. Začali jsme na něm pracovat, oba jsme se snažili. Vztah je totiž vždycky o dvou lidech, snaha jednoho nikdy nestačí.

Zdroj: 123RF.COM

Nové obrátky dostal vztah v posteli

Do této velké změny jsme spolu občas mívali sex, nicméně nevyhledávala jsem ho příliš často, protože mě nudil. A tak když už jsme byli v tom probírání, co všechno uděláme jinak, došla řeč samozřejmě i na tohle. Shodli jsme se, že nám nechybí romantika, spíš něco jiného. Já jsem odvážně navrhla vyzkoušet nějaké erotické hračky. Stálo mě to hodně sil a trochu jsem čekala, že se urazí nebo nebude chtít. Celou záležitost však vzal překvapivě dobře, dokonce jsme se společně pustili do výběru naší první hračky.

A co to bylo? Nevím, jestli je na vině, že jsem problémy v sexu vytáhla já, nebo je partner prostě jen tak ohleduplný, ale naší první hračkou byly venušiny kuličky. Ty slouží k potěšení ženy a mě potěšily už mockrát. Příště vybereme něco, co potěší spíš mou drahou polovičku, ať je to fér. Myslím, že by do nás nikdo neřekl, co děláme v posteli. Kdybyste nás dva viděli, asi byste nás tipovali na nudné milování. Opak je ovšem pravdou. Od té doby, co jsme si schopní říct, po čem toužíme, je všechno mnohem záživnější a barvitější. Nejen v posteli.

Autor: Redakce


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články