Hanka Kynychová řekla, na co mají konečně s manželem čas, když dcery odjely na lyžák

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
hana kynychova
Zdroj: Profimedia

Hanka Kynychová je velmi známá cvičitelka, která se zaměřuje na zdravý životní styl a fitness. Fanouškům na svém Instagramu prozradila, co chystá na následující dny. 

Hanku znají všichni, co se alespoň trochu zajímají o cvičení. Dříve jste mohli vidět hlavně její videa, díky kterým jste se mohli naučit především aerobní cviky. Hanka je ale také matkou a manželkou, která se jako každá žena chystá na Vánoce.

Přípravy vrcholí, užije si také kamarádky 

Hanka se těší nejen z Vánoc, ale také z toho, že si bude moct vyrazit se svými kamarádkami do víru Prahy. „Alex a Sofi odjely na lyžák a my máme s manželem čas na vánoční přípravy. Těším se, že v klidu dokoupím dárky, zabalím je ve dne a ne v noci,” prozradila na Instagramu.

A Hanka pokračovala ve výčtu svých aktivit, které chystá. „Projdu se Prahou s kamarádkami z Moravy a doma vše připravím. Vánoce celá rodina milujeme. Jak jste na tom vy? Jsou Vánoce vašimi oblíbenými svátky?” 

Své povídání Hanka doplnila snímkem, na kterém je společně se svým manželem. Ten sedí v popředí, dívá se do objektivu a Hanka stojí za ním a opírá se o stůl. Zatím není vidět, že by se nějak na Vánoce připravovala, protože není vidět vánočně prostřený stůl ani cukroví na něm.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Hanka Kynychova (@hankakynychova)

Hanka pomáhá ženám zhubnout

Hance to nicméně velmi sluší stejně jako jejímu životnímu partnerovi. Ten má na sobě smetanový svetr doplněný černými kalhotami. Hanka oblékla také svetr, ale s rolákem, a na něm jsou vidět jemné vzorky. Na svůj věk vypadá Hanka dokonale a je to hlavně tím, že celý život poctivě cvičí.

V některých případech se ale spoléhá také na přírodu. Na svém Instagramu pravidelně podporuje výrobky, které jsou přírodního původu a mohou vám pomoci při péči o pleť. Hanku můžete vidět při různých společenských akcích, naposledy se ukázala na reopeningu pražské kavárny.

Její videa pomáhají především ženám, které se snaží shodit poslední kilogramy, ty totiž bývají nejtěžší. Výjimkou ale nejsou videa z posiloven, kde ukazuje nejen cviky, ale také doplňky stravy, které mohou pomoci získat novou postavu. 

Zdroj: Instagram

Autor: Raina Tomanová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články