Horoskop: Díky síle Uranu čeká některá znamení v roce 2022 nevídané bohatství. Možná si i vy přilepšíte

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
horoskop
Zdroj: Shutterstock

Nejspíš si říkáte, že poslední dva roky byly plné problémů a krizí a že by se na vás konečně mohlo v životě také usmát nějaké to štěstí. Celá řada lidí by chtěla vědět, jak na tom budou v roce 2022 s financemi, zda se jim povede dobře, nebo by si měli dát spíše pozor a šetřit každou korunu.

Pomoci s rozhodováním může i horoskop. Podle hvězd bude příští rok některým lidem přáno více než jiným. Pokud tedy zvažujete, zda utrácet za losy, nebo naopak škudlit každou korunu, možná vás překvapí, co o vás hvězdy říkají. Která znamení si v roce 2022 přijdou na veliké peníze?

Podle zahraničního webu myimperfectlife.com v příštím roce síly Uranu způsobí změny v technologiích i ekonomice, které se nejvíce projeví hlavně během léta. Zatímco pro někoho to bude znamenat spíše utažení opasku, jiní se mohou těšit na bohatství. Která znamení zbohatnou a stanou se majiteli velkého majetku?

Beran by měl investovat především koncem léta a na podzim

Berani vstoupí do nového roku s poměrně velkým kapitálem. Neměli by ho ale ihned investovat. Ačkoli by se jim nějaké zisky rozhodně vrátily, pokud budou chytří a počkají si do léta, objeví se příležitost, ze které vznikne až dvojnásobek toho, co do ní vloží.

Když pak investují Berani ještě nějakou menší částku kolem října příštího roku, peníze se jim jenom pohrnou. Rok 2022 bude velmi úspěšný především pro podnikatele a velké firmy, které umí se svým kapitálem nakládat. Žádné ztráty by Beranům neměly hrozit.

U Býka se projeví tvrdá práce

Lidé ve znamení Býka už několik let tvrdě dřou a stále si říkají, kde jsou jejich vysněné výsledky. Vypadá to ale, že více už čekat nemusejí. Podle všeho by se v roce 2022 mělo stát něco, co jejich život změní a díky čemu zbohatnou. A to jenom proto, že se nikdy nevzdali a šli si za svým, ačkoli je to stálo hodně sil.

Blíženci si hned od začátku roku přilepší

Blíženci jsou obětavými jedinci, kteří nejspíš letošní Vánoce stráví v kanceláři, protože všichni ostatní chtějí být s rodinou, jenže někdo firmu musí držet nad vodou i v době svátků. Lidé v tomto znamení se ale nemusejí bát, jejich snaha se vyplatí a hned na začátku příštího roku je pak čeká povýšení.

S ním přijdou i vyšší finance a navíc také možnost mluvit do některých věcí, díky nimž se ukáže jejich talent, který doposud dřímal uvnitř. Díky tomu budou Blíženci velmi rychle stoupat a na konci roku budou na postu, o kterém se jim nikdy ani nesnilo.

Rak bude mít štěstí ve všech ohledech

Rok 2022 bude pro Raka šťastným. Kromě toho, že se mu bude dařit v práci a jeho finanční ohodnocení se zlepší, pokud vsadí na loterii mezi lednem a březnem, mělo by se mu to vyplatit a minimálně několikanásobně se mu vrátí částka, kterou investoval. Dejte jenom pozor, ať to stihnete, v pozdějších měsících by mohly být ztráty stejně velké jako zisky na začátku roku.

Zdroj: myimperfectlife.comindia.com, astrosage.com

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články