Syn Maroše Kramára už ho přerostl o hlavu. Místo umělecké dráhy u něj vyhrály přírodní vědy

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
maros kramar
Zdroj: Profimedia

Slovenský herec a moderátor Maroš Kramár je ve svých 62 letech hrdým otcem tří dětí. Jeho nejstarší dceři Tamaře je 21 let, a synům Timurovi s Markem 20 a 13 let. Právě jeho starší syn nedávno oslavil kulatiny ve velkém stylu a objevil se i na sociální síti svého otce.

Maroš Kramár si zahrál ve Slunečné, ani po jejím ukončení se ale fanoušci nemusejí bát, že by ho už v českých médiích nevídali. Kromě toho, že stále moderuje vědomostní pořad Zázraky přírody, pravidelně komunikuje s lidmi na svém Instagramu.

Právě tam také v den narozenin svého syna Timura zveřejnil jejich společnou fotografii, veřejně mu popřál a ukázal, jak je na svého chlapce hrdý. K jeho blahopřání se pak samozřejmě přidaly i davy fanoušků a mladík prožil narozeniny ve velkém stylu.

O hlavu ho přerostl

I když Kramár rozhodně nepatří k nejmenším lidem na planetě, jeho syn se pěkně vytahuje, a svého otce už dokonce o nějaký ten centimetr přerostl. Je z něho jednoduše chlap jako hora a je na něm vidět, že se mu daří skvěle.

Rozhodně má postavu, se kterou si může dovolit nějaký ten hřích a čokoládový dort s malinami, který ukázal Kramár také na svém Instagramu, rozhodně nebyl něčím, v čem by se měl šetřit. Zdá se, že si tak mladý muž oslavu užil nejen s gratulacemi fanoušků, ale i s plným žaludkem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Maros Kramar (@maroskramar)

Je vidět, že Kramár svého syna miluje nehledě na to, jakou cestou se vydal. I když si původně přál, aby z něho byl umělec po tatínkovi, nakonec se Timur rozhodl jít svou vlastní cestou a podle Blesku studuje na stavebního inženýra a matematicko-počítačové modelování.

Chtěl z něho mít umělce

Kramárova nejstarší dcera se potatila. Rozhodla se jít v uměleckých šlépějích svého otce, a i když není herečkou, v showbyznysu mu konkuruje. Žije v Anglii a věnuje se hudbě. Maroš si přál něco podobného i pro syna, ten ale protestoval a nakonec si prosadil svou.

Nějaký čas prý i sám Timur zkoušel hrát na kytaru a zpívat, ale příliš mu to nešlo a nakonec zjistil, v čem se jeho talent skrýval. „Přetrpěli jsme to a uznali, že matematika a fyzika mu jdou podstatně lépe,“ svěřuje se Maroš, který je hrdý, že si nakonec mladík vybral podle svého uvážení.

Timur sám jeho slova potvrdil: „Příroda mě porazila a já jsem uznal prohru,“ říká oslavenec, který si teď na kytaru zahraje spíše příležitostně. Jeho škola je pro něho zároveň koníčkem a tak by to zkrátka v životě mělo být. Není tedy divu, že Kramár je ve výsledku rád, že si syn vybral sám a nenechal se do ničeho tlačit.

Zdroj: Blesk, Instagram

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články