Moderátorka Klára Doležalová potkala slavného herce. Vyfotila se s ním ale její kamarádka

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
klara dolezalova
Zdroj: Profimedia

Klára Doležalová je moderátorkou na České televizi, s radostí ale také komentuje dění ve svém soukromém životě, se kterým se svěřuje svým fanouškům.

Nedávno zveřejnila fotografii, na které ji ale neuvidíte. Je na ní její kamarádka, se kterou si šla sednout na „pokec“. V restauraci ale potkaly slavného hollywoodského herce. Nebyl to nikdo jiný než Chris Hemsworth, který v Praze natáčí pokračování filmu Vyproštění.

Mahulena Bočanová přiznala, že herce nezná

Ačkoliv je Chris mnohými znalci považován za nejvíce sexy muže světa, někteří lidé ho vůbec neznají. To v komentáři přiznala například Mahulena Bočanová, která Kláře napsala: „Holky to je skvělý, já nevim kdo to je, tomu říkám: Život na vsi a pohoda,“ a přidala několik smajlíků.

Klára k selfie, kterou si udělala její kamarádka se slavným krasavcem, připsala: „Takže.. celý večer si povídám s kamarádkou (ta vpravo 🥴) v restauraci a v momentě, kdy jde ven kouřit, kolem mne projde Chris Hemsworth??? A ona ho venku odchytne na selfie????“

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Klára Doležalová (@klarkadolezalova)

Kamarádka moderátorky se chopila šance

Klára vůbec nepřijala, že její dcery nechápou, proč si s ním také neudělala snímek. „A moje dcery mne chtějí lynčovat??? Mami!!! Proč si za ním neběžela???? P.S. Jo, holky, JE hezkej…“ dodala ještě moderátorka. Ta to prý ani nestihla, protože kolem ní „prosvištěl“.

Přiznala, že nebýt jejích dvou dcer, vůbec by nevěděla, o jakého herce se jedná. Její dcery ale pravděpodobně milují marvelovky, ve kterých můžete Chrise vidět jako slavného Thora. Nutno dodat, že mu to na selfie velmi sluší, i když snímek není závratné kvality.

Oceňuje se však odvaha Klářiny kamarádky, která neváhala a o fotografii herce požádala. Vysmátá kamarádka má podle všeho obrovskou radost, že ho odchytila. Chris vyniká především svýma očima, a jelikož běžel z restaurace ven, měl na hlavě čepici.

Zdroj: Instagram

Autor: Raina Tomanová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články