Horoskop: Ti největší dlaždiči zvěrokruhu řeší situace nadávkami. Raději si před nimi zacpěte uši

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
horoskop
Zdroj: Shutterstock

Každý si někdy zanadává. Dokonce i lidé, kteří tvrdí, že by v životě sprosté slovo z úst nevypustili, lžou vlastně jenom sami sobě. Je to přirozené a někdy se člověku uleví, když si jednoduše nahlas a ne moc slušně řekne, co ho štve. Jenomže nic se nemá přehánět.

Někteří lidé mluví doslova jako dlaždiči. Každé jejich druhé slovo je nadávka, s ničím a s nikým si neberou servítky. Podle psychologů jsou lidé, kteří více nadávají, nadprůměrně inteligentní.

Máte ve svém okolí někoho takového? Pak můžete posoudit sami, zda to platí.

Ve kterých znameních se ale rodí ti, kteří nejvíce nadávají, a co je dokáže opravdu rozvášnit? Někomu stačí k nadávkám málo.

A zatímco jedni je používají jako nástroj úlevy, jiní tak zkrátka mluví i normálně. Podle hvězd jsou největšími dlaždiči tato znamení.

Váhy mají pro všechno své označení

Když se Váhy rozčílí, pro kterýkoli předmět se hned najde nějaká pěkná nadávka.

V jejich případě si může slovník užít i celý panelák, protože v naštvanosti tihle lidé křičí sprostá slova a nezajímá je, kdo všechno poslouchá. Přitom za normálních okolností jsou to poměrně slušní lidé.

Rak zakleje doslova v každé větě

Raci si ani neuvědomují, že nadávají. Člověk v tomto znamení má tendenci dávat do vět hodně výplňových slov.

Mezi ta slušnější se řadí třeba známé „vole“. Ale bohužel je i celá řada neslušných. A když Rakovi řeknete, aby nemluvil jako dlaždič, bude přemýšlet, co vlastně řekl špatně.

Štír nadává těm, kteří ho neslyší

Podle Štíra je každý druhý člověk hoden nějakého neslušného označení. Jenomže ve skutečnosti se nejedná zrovna o odvážné znamení, které by vám řeklo do očí, co si o vás myslí.

Štír tak nadává obvykle lidem, se kterými si píše přes internet a nahlas si o nich může říci, co si o nich myslí.

Často také hanlivě oslovuje ostatní řidiče, kteří si podle něho zaslouží nějaké nepěkné označení, ovšem v autě je bezpečno a nikdo kromě jeho spolujezdce nadávky neslyší.

Výjimečně si ale Štír dokonce stáhne okénko a vynadá vám klidně i hlasitě. Pak ale rychle přidá plyn, aby vás náhodou nenapadlo vystoupit a jít si to s ním vyříkat

Panna své přátele zrovna nepochválí

Nakonec jsou tu křehké Panny. Lidé v tomto znamení, především pak dámy, obvykle působí mile a do očí vám nic špatného neřeknou.

Můžete si ale být jisti, že když se o vás baví s někým jiným, dávají vám různá označení. A mnohdy to třeba ani nemyslí zle.

Jste pro ně zkrátka kamarád, který by s takovým oslovením jistě neměl problém. Ale když vás pak vidí osobně, nechtějí riskovat, že by si pokazili dlouholeté přátelství.

Schválně se jich zeptejte na jiné přátele, uvidíte, jak mluví o nich, a budete si to moci porovnat.

Zdroj: yourtango.com, allure.com, britannica.com

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články