Demi Lovato si prošla peklem a tančila se samotným ďáblem. Svůj život shrnuje v novém dokumentu

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Demi Lovato
Zdroj: Profimedia

Dvouletou pauzu si po svém předávkování a balancování nad smrtí naordinovala americká zpěvačka a herečka Demi Lovato. Na scénu se vrátila a nedávno vydala nejen nové album, ale také dokument, ve kterém odhaluje své období temna.

Demetria Devonne Lovato se narodila v roce 1992 v americkém státě Nové Mexiko. Rodiče se rozvedli, když jí byly dva roky, a ona pak vyrůstala společně s matkou v Texasu.

Její maminka byla country zpěvačkou a roztleskávačkou. Po ní zřejmě Demi získala svou lásku k hudbě. Od sedmi let hrála na piano a kytaru.

S problémy se potýkala už odmala

Svou kariéru rozjela v desíti letech v seriálu Barney & Friends. Ve škole byla obětí šikany, a proto se vzdělávala převážně doma. I tak na ní šikana zanechala následky a ona trpěla poruchou příjmu potravy, bojovala s depresemi a sebepoškozováním.

V roce 2008 se objevila v hlavní roli muzikálu Camp Rock z produkce Disney Channel, který ji společně s trojicí Jonas Brothers proslavil po celém světě. Dalším velkým úspěchem pro ni byla hlavní role v seriálu Sonny ve velkém městě.

Ve stejném roce vyšlo také její debutové album a z Demi se definitivně stala hvězda, která začala objíždět koncertní turné.

Sláva jí rozhodně nepomohla

Sláva má také svou stinnou stránku, kterou ne každý jedinec zvládne zpracovat. Demi je jednou z nich. V roce 2010 odstoupila z turné Jonas Brothers a nastoupila do léčebny, kde jí diagnostikovali bipolární poruchu a bulimii.

Po odchodu z léčebny nadále pracovala na své kariéře. Do roku 2018 stihla vydat čtyři alba, účinkovala v několika filmech a seriálech a zasedla do poroty amerického X factoru.

Šest let vydržela být střízlivá, ale poté se k alkoholu i drogám vrátila. Začala užívat také tvrdé drogy a před svým okolím to tajila.

Zachráněna na poslední chvíli

V roce 2018 se předávkovala. Když ji v jejím pokoji našel asistent, byla na pokraji smrti. Prodělala totiž tři mrtvice a infarkt. „Mám velké štěstí, že žiju. Doktoři říkali, že jsem měla pět až deset minut, a kdyby můj asistent nepřišel, dnes bych tady nebyla“, řekla Demi v novém dokumentu Dancing with the Devils.

Čtyřdílný dokument vyšel koncem března a Demi se v něm dopodrobna rozpovídala o všech svých nepříjemných zkušenostech. Poodhalila také svůj zdravotní stav, o kterém se hojně spekulovalo. Došlo u ní k poškození mozku a hůře vidí.

Svou osobní zpovědí chce pomoct těm, kteří se nacházejí v podobné situaci. Zpěvačka a herečka tak začíná znova, vydala nové album.

Zdroj: vulture.com, musicserver.com, wikipedia.org,

Autor: Karolína Stoczková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články