Mahulena Bočanová všem ukázala svého borce na konec. Tohohle frajera byste chtěli mít doma také

od Nikola Jaroschová
< 1 minuta čtení
bočanová mahulena
Zdroj: Czech News Center / Pavel Machan / CNC / Profimedia

Mahulena Bočanová se na svém Instagramu pochlubila se svým fešákem. A že to není ledajaký krasavec. Je statný, dobře vychovaný, vzbuzuje respekt, ale zároveň je s ním spousta zábavy. O kom je řeč?

Nebavíme se o nikom jiném než o anglickém bulteriérovi Umbertovi, kterého má oblíbená herečka doma.

Speciální obleček

K tomuto psímu plemeni má Mahulena vřelý vztah, svého miláčka považuje za velkého parťáka do nepohody.

Před Vánoci jsme vás informovali o tom, jak si se svým domácím mazlíčkem herečka povídá a jaký mu pořídila obleček do zimy.

V maskáčovém vzoru působil trochu vtipně, což pobavilo i Mahuleniny kolegyně z branže.

Pes ve slunečních brýlích

Zatím poslední fotografie s Umbertem, jíž Mahulena přidala, je ta, na níž pes pózuje ve slunečních brýlích.

Zda se jedná o obyčejné lyžařské brýle, a herečka si tak ze svého miláčka udělala jen legraci, nebo jde skutečně o speciální doplněk, jenž by měl chránit psí zrak, nevíme, jisté ale je, že to v nich Umbertovi sekne.

„Borec na konec,“ napsala ke snímku samotná Mahulena. Přidala hashtagy jako #bullterrier #doglover #dogs nebo #whitebullterrier, jež nesmí chybět u žádného příspěvku jakéhokoliv psího miláčka.

Fotka byla pořízena na pláži v Tenerife, kde herečka aktuálně tráví dovolenou se svými kamarádkami Alici Bendovou. Jejich společnou selfie okomentoval i Martin Zounar, který jim napsal: „Ahoj prdelky.“

Dle všeho se Mahuleně i Umbertovi na dovolené líbí. „Útěk z toho smutku z nás… všude otevřeno, všude roušky a ohleduplnost…,“ připsala ke snímku s výhledem na pláž, lehátka a moře žena, která se kromě herectví věnuje i dabingu.

Autor: Alice Konopásková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články