Exporotce MasterChefa si doma hýčká drobnou blondýnku. Podívejte se na její perfektní postavu

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Marek Raditsch
Zdroj: Archiv Kampa Park

Mít doma muže, který vám bude vařit, je sen. A muž kuchař si nemůže přát nic jiného než krásnou ženu, která mu bude při vaření dělat společnost. Podívejte se, jakou krásku si doma hýčká kuchař Marek Raditsch a kam společně vyrazili v období pandemie.

Marek Raditsch zahájil svou kariéru v roce 1992. Hned při startu odjel na olympiádu mladých kulinářů do Německa, kde obsadil třetí místo. Po studiích začal působit jako sous chef v Obecním domě.

Útěk do tepla

Marek žije společně s partnerkou Terezou. Páreček se seznámil na pracovní akci v roce 2016, po půl roce randění proběhly zásnuby a chvíli poté svatba. O chvíli později přivítal pár na svět dceru Vanessku.

Kráska Tereza sportuje již od dětství. Už jako malá jezdila na lyžích, plavala, jezdila na kole. Později pak závodně hrála tenis a začala hrát badminton. To je ale sportů, že?

Sama se přiznala, že po porodu již tréninky nestíhá, ráda by se ale ke svému oblíbenému sportu vrátila.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Tereza Raditsch (@raditschtereza)

Rodince se pravděpodobně krutá zima u nás nelíbila. Prchla tedy proto za hranice a dovolenou si náramně užila. Maminka Tereza se na svém instagramovém profilu pochlubila hned několika fotografiemi.

Na jednom snímku ukázala své krásné tělo při skoku do bazénu. U příspěvku dodala, že dovolená utíká rychleji, než rodina předpokládala. Koupání v moři je samozřejmě aktivita, při které čas utíká rychlostí světla.

Vzácní hosté

Marek Raditsch vaří doopravdy na vysoké úrovni. Díky svému talentu se stal jedním z porotců v soutěži MasterChef, a když je zrovna otevřeno, jeho jídlo si objedná i nejedna známá celebrita.

Jeho kulinářské umění měla možnost vyzkoušet například Angelina Jolie s Bradem Pittem, manželé Clintonovi nebo třeba Mick Jagger, když slavil své šedesáté narozeniny.

Pokud byste se rádi zlepšili ve vaření, Marek pořádá i kuchařské kurzy.

Doufáme, že si rodina dovolenou užila se vším všudy a že bude malá Vanesska přinášet rodičům jen samou radost.

Autor: Štěpán Pacík


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články